Tenk sirkulært – få pant på din gamle kontorstol 

Annonse:

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Til Aspmyra leverer de blant annet diverse emballasje for at Glimt-Shopen kan sende varer trygt. I tillegg leverer de vaskemiddel til vask av spillertøy og kontorrekvisita til administrasjonen. Kort forklart leverer de det meste av forbruksmateriell til Glimt.  

I Bodø har de nye stilige lokaler på Rønvikleira som åpnet våren 2023. Butikken er en av 36 Norengros-butikker fordelt rundt om i Norge. 

Lokal salgsleder, Vidar Stormo.
Lokal salgsleder, Vidar Stormo.

Som en totalleverandør av kontor- og datarekvisita, emballasje, storhusholdning, møbler og interiør finner du mer eller mindre alt du trenger på ett sted. Uavhengig av om du er privat- eller bedriftskunde. Lokal salgsleder, Vidar Stormo poengterer at de er norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. 

– Vi er en grossist som i hovedsak er en støttespiller til næringsliv, men Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Hos oss er alle velkommen til Teglverkveien 17. Er du bedriftskunde kan du også opprette handlekonto og handle via nettbutikken.

Bærekraftig lokal handel 

Med høye krav til bransjens innvirkning på miljø, jobber styringsgruppa i Norengros kontinuerlig med å inspirere kunder til å tenke smartere. Samtidig har de sterkt fokus på forebygging av forurensing fra egen virksomhet og produktene de leverer. 

Norengros er ledende på bærekraft i sin bransje og Stormo forteller stolt om hvilke konkrete tiltak som gjøres.  

– Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å velge de beste løsningene – uansett behov, utfordring eller bransje. Norengros har som mål å ta markedets sterkeste posisjon på bærekraft. Gjennom målrettede tiltak, øke andel salg av miljømerkede produkter, ta rollen som markedets leder på «grønt sortiment», og være en premissgiver for bærekraft bakover i leverandørenes verdikjeder skal vi klare nettop det, forteller Stormo.  

– I tillegg har vi sluttet å bruke begrepet klimanøytralitet i tråd med anbefalinger fra forskning, fagmiljøer på bærekraft og Zero-rapporten «Jakten på klimanøytralitet og ansvarlig bruk av klimakreditter». Dette betyr ikke at vi skal gjøre mindre – tvert imot forsterker vi nå tiltak, fokus og målstyring ytterligere! 

Videre forteller han om viktigheten av lokal handel.  

– For oss er lokal handel både miljøvennlig og bærekraftig enten det er gjennom handel i butikk, nettportal eller via våre selgere. Alle varer sendes fra vårt hovedlager i Narvik. Vår eier er lokal, våre kunder er «lokale» og summen av dette er lokale arbeidsplasser, avslutter han. 

Gjengen på Norengros står klare til å hjelpe deg.
Gjengen på Norengros står klare til å hjelpe deg.

Nytt år, ny kontorstol?  

Gjennom hele desember har Norengros gående en kampanje på kontorstoler*. Lever inn din gamle kontorstol i fysisk butikk og få 650,- i pant til å bruke på en ny stol. Din gamle stol vil enten bli gitt videre til en veldedig organisasjon, eller leveres til Retura Iris for riktig avfallshåndtering om den ikke er brukbar. 

Med et stort utvalg er du nærmest garantert å finne en favoritt. I 2. etasje ovenfor butikken har Norengros et showrom med kontormøbler. Stormo poengterer at de fleste kontormøblene de leverer finnes i utallige fargevariasjoner. De ansatte har god produktkunnskap og vil hjelpe deg med å finne en passende stol. 

Kampanjen gjelder til og med 31. desember 2023. Se hvilke stoler du kan bruke panten på HER

 

Annonse fra Eliteserien: