Thomas Jacobsen tilbake i Glimt.

Tilbake i Glimt

Thomas Jacobsen blir trener i klubben.

Annonse:

Jacobsen spilte 12 sesonger og 257 kamper for Bodø/Glimt. Nå venter nye utfordringer i klubben, som trener for G13. 

- Det føles deilig å være tilbake, forteller en glad Jacobsen. 

Det siste året har han jobbet som fagleder i Fauske/Sprint, og har blant annet jobbet med å bygge opp klubbens FFO-satsning. 

- Det har vært veldig gøy å være med å bygge opp noe fra starten av i Fauske/Sprint. Jeg har hatt et veldig fint år, med mange fine folk, hvor jeg har lært mye. Men det er Glimt som er klubben min.

Nå skal han jobbe i Glimt-akademiet. Sammen med Dan Leivers og Eirik Kolstad skal han jobbe med G13 til G15, som trener for G13. Dette er første gangen Jacobsen skal jobbe som trener.

- Jeg gleder meg til overgangen fra å være spiller til å være trener. Jeg håper jeg kan gi noe tilbake. Jeg har vært i den situasjonen ungguttene er i nå, og jeg vet hvor godt det er å ha gode, trygge folk som tar vare på deg. Jeg gleder meg veldig til å møte laget mitt, bli kjent med de og komme ordentlig i gang, fortsetter Jacobsen.

Vil se alle

Etter å ha jobbet mange år som fotballspiller vet Jacobsen hva han selv har satt pris på med tidligere trenere, og hva han har lyst til å ta med seg inn i den nye jobben. 

- Det viktige er å se alle, og at alle følser seg verdsatt. At de skal lære seg noe nytt og tar nye steg, forteller han. 

Som fersk trener er Jacobsen åpen på at han selv også har mye å lære. 

- Men en av grunnene til at jeg kommer tilbake det er at det i Glimt-akademiet er mye kompetanse. Her kommer jeg til å lære mye av de andre! Jeg har litt erfaring selv som jeg også håper jeg kan bidra med, avslutter han. 

Tilføre kunnskap

At Jacobsen har noe å bidra med er leder for Akademiet, Gregg Broughton, helt sikker på. 

- Thomas Jacobsen trenger ingen introduksjon til noen i Bodø, og vi er veldig glade for å kunne ønske han velkommen tilbake til Glimt som G13-trener. Thomas startet sin trenerkarriere i Fauske/Sprint i 2019, og det er godt å kunne la han fortsette å utvikle seg i klubben som han har spilt så mye i. Som en tidligere fotballspiller vil han også tilføre mye kunnskap til vårt G13-15 trenerteam. Det vil være supert for alle våre yngre spillere  Det vil være til inspirasjon for våre yngre spillere å ha en trener som har gått gjennom Glimt-systemet, men som også har tilbragt tid utenfor klubben med Lyn, sier han. 

Vi ønsker Thomas Jacobsen velkommen tilbake! 

Annonse fra Eliteserien: