Tilbake i Spania: – Kom brått på

Joel Mvuka har igjen sluttet seg til Glimts tropp i Spania, og er klar for vårsesongen.

Annonse:

Tirsdag kveld ble det kjent at Bodø/Glimt selger sitt unge vingtallent, Joel Mvuka til fransk fotball og Lorient. Samtidig henter de helgule den samme spilleren tilbake på lån til sommmeren. 

Tidlig onsdag ettermiddag var bergenseren tilbake på Glimts treningsleir ved solkysten i Spania, klar for å ta opp treningen igjen.

 – Det har vært fire lange og slitsomme dager. Jeg reiste herfra på fredag, og kom ikke tilbake før i dag. 

Kom brått på

Det var nok flere som ble overrasket da Mvuka plutselig forlot La Finca i slutten av forrige uke og vendte snuta mot Frankrike. Ikke minst hovedpersonen selv. 

– Det kom veldig brått på. Jeg fikk vite natten før at det kunne skje noe. To timer før jeg reiste kom beskjeden om at jeg skulle pakke og dra. 

I Frankrike tok det tid før alt kom på plass, og ryktene begynte å svirre om noe kunne ha gått galt i den medisinske sjekken.

– Allerede førte dagen kom det jo ut at jeg hadde "feilet" den medisinske testen. Det hadde jeg ikke, så det ordnet seg til slutt. Men det tok sin tid, forklarer Mvuka.

Se hele intervjuet her (Får du det ikke opp? Klikk her):

Klar for en intens vår i Glimt

Etter hvert slapp ryktene om en mislykket medisinsk test taket, og i stedet kom det frem detaljer i en avtale som sikret en umiddelbar retur til Bodø for Mvuka. 

– At jeg er her på lån til sommeren passer bra. Jeg får være her og spille kamper, sånn at jeg kommer fresh og klar til sommeren og sesongoppkjøringen i Frankrike. 

Og tiden i Glimt har han store planer om å bruke på best mulig måte

– Jeg skal utvikle meg best mulig og hjelpe Glimt så mye som jeg kan i de neste månedene. 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 01.02.2023
Skrevet av: Niklas Aune Johnsen og Rune Larsen