Tilbake på treningsfeltet

Etter en lang juleferie er nå A-laget på plass i byen og klare for trening.

Annonse:

Klokken 11:00 tirsdag gikk startskuddet for A-lagets første trening i 2019. Frem til våren, skal treningene foregå i Nordlandshallen. Sportslig leder, Aasmund Bjørkan synes det var en bra trening.

- Det var godt humør på feltet i dag, virker som om folk har kosa seg i ferien. Vi har testing de nærmeste dagene, så det blir spennende å se hva slags form de er i. Men i dag var det god stemning og efin trening, sier Bjørkan. 

Spillerne har ikke trent sammen siden før jul. 

- Vi har hatt en god pause og det tror jeg har gjort godt for alle. Det går i ett fra vi starter opp i januar til desember. Vi har ingen frihelger eller knapt nok fridager i den perioden, men så får vi en god pause i desember. Det virker som om alle gleder seg til over å være på feltet i dag, så det var artig, fortsetter Aasmund Bjørkan. 

Også spillerne synes det var godt å komme tilbake i rutinene. 

- Det var kjekt å se guttene og endelig få lov til å få litt ball i beina. Ferien var veldig fin, det var godt å komme hjem og være på litt hjemlige trakter. Det er alltid godt å komme hjem å se familie og venner, men veldig godt å komme i gang igjen med rutinene, fortalte Marius Lode etter treningen.

Ulrik Saltnes var enig. 

- Det var gøy å ha første trening. Litt tungt, men det var artig å gjøre noe igjen. Det begynte å klø litt i beina. Det har vært lengre ferie i januar enn vanlig, og da kjenner du at du begynner å savne å spille fotball. Dert var egentlig litt for kort trening i dag, men det er vel med mening. Så blir det bedre etter hvert, sa Ulrik Saltnes. 

Hvordan var ferien?

- Ferien var bra. Jeg har reist og gjort det jeg ville. Fått det ut av systemet, fått ladet opp og klar for nytt år, avsluttet Saltnes.

Annonse fra Eliteserien: