Tipp resultatet og vinn fete premier

Tradisjonen tro kan du være med å tippe resultatet i årets Glimt-kamper sammen med Bodø Energi Kraftsalg.

Annonse:

I 2017 lanserte Bodø/Glimt og Bodø Energi Kraftsalg for første gang samarbeidet om "Tipp resultatet". Det er en konkurranse hvor du og dine venner kan tippe resultatet i alle Glimts kamper og knive om fete premer.

Konkurransen er en suksess og har vært svært populær blant våre supportere, derfor viderefører vi konkurransen også i 2021. 

Todelt konkurranse

Tidligere har vi delt ut premie etter hver kamp. Det skal vi også gjøre i år. Etter hver Eliteserie-kamp deler Bodø Energi Kraftsalg ut en powerbank til den som tipper riktig resultat. Dersom ingen har riktig resultat trekkes en tilfeldig vinner blant alle deltakerne. 

Årets konkurranse er todelt. For i tillegg til å kåre den beste tipperen i hver enkelt kamp fører vi også sammenlagtliste for hele sesongen. Dermed kan det lønne seg å være stabilt god hele sesongen. Dessuten må du huske å komme tilbake for å levere ditt tips foran hver kamp. 

Bodø Energi Kraftsalg deler ut premier til de som er best til å tippe resultat gjennom hele sesongen. Premiene ser slik ut: 
 

Premie etter hver eneste Glimt-kamp i Eliteserien:
En powerbank levert av Bodø Energi Kraftsalg. Er det ingen som tipper riktig, trekker vi én tilfeldig vinner mellom alle deltakere.

Hovedpremien i slutten av sesongen:
Den som har tippet flest riktige kamper og ligger på 1. plass når Eliteserien 2021 er over, vinner fire billetter i sportsbaren OG en omvisning på Aspmyra med en spiller på A-laget.

Bli med i konkurransen og lever ditt tips til første serierunde allerede nå!

 

Vi kommer til å annonsere konkurransen på våre Facebook- og Twitter-sider i forkant av hver Glimt-kamp i Eliteserien. 

 

Annonse fra Eliteserien: