Tobias Fjeld Gulliksen blir glimt-spiller: –Jeg gleder meg helt ekstremt

U21-landslagsspilleren har signert for Bodø/Glimt ut 2027.

Annonse:

Media? Klikk her for bilder(krediteres Drone Nord AS)

Bodø/Glimts andre sommersignering for 2023-sesongen ble gjennomført fredag formiddag. Den ferske U-21-landslagsspilleren, Tobias Fjeld Gulliksen har signert for de helgule og binder seg til sølvvinneren fra 2022 frem til 2027.

Den nylige fylte 20-åringen flytter nordover etter å ha vært en del av Strømsgodset siden 2015. Gulliksen startet som unggutt i klubben Konnerud før turen gikk videre til akademiet til Godset. Gulliksen debuterte for Godsets A-lag i 2019/20-sesongen og har siden notert seg med ti mål og seks målgivende på 78 kamper.

Tobias Fjeld Gulliksen
Tobias Fjeld Gulliksen

– Det føles helt fantastisk, jeg gleder meg helt ekstremt til dette eventyret her og føler meg priviligert som har fått denne muligheten her. Jeg ser veldig frem til tiden i Bodø.

Selv beskriver den offensive midtbanespilleren seg som en spiller som har mye energi som både kan dra av en eller flere spillere samtidig.

– Måten Glimt spiller på fotball er veldig attraktivt og det å ha mange gode spillere rundt seg gjør at jeg kan utvikle meg videre og lære av hele spillergruppa, sier Gulliksen til sitt første intervju med Glimt.no

– EN GOD FØLELSE

Fredag formiddag landet han i Bodø og reiste rett til Aspmyra hvor noen siste formaliteter kom på plass.

– Jeg har vært i Bodø en del ganger tidligere med Strømsgodset, så inntrykket mitt av folkene i og rundt klubben er veldig bra.

Gulliksen gleder seg over å være en del av Glimt, og ser frem til å komme i gang med sin nye treningshverdag i gult.

– Jeg har hatt en god følelse rundt hele denne prosessen, Glimt ble et helt naturlig valg for meg avslutter Gulliksen.

Se intervjuet med Tobias Fjeld Gulliksen her:

Annonse fra Eliteserien: