Toppscoreren før opprykkskampen

Kristian Fardal Opseth står med utrolige 22 mål før de fem siste kampene i sesongen. På søndag venter Florø på Aspmyra, i en kamp der Glimt kan fjerne all tvil om opprykk.

Annonse:

Bodø/Glimt tok nok et stort steg mot opprykk da de knuste Ull/Kisa 5-2 på Jessheim i OBOS-ligaens hovedkamp i forrige runde. Glimt tok kontrollen fra start, og så seg ikke tilbake før de hadde lagt fem baller i nettet bak en utslått Stefan Hagerup i Ull/Kisa-målet. Til tross for at Glimt ikke klarte å overliste keeperen i den andre omgangen, endte det uansett med en komfortabel trepoenger til slutt. 

Avslutte med stil

Kristian Fardal Opseth scoret, kanskje ikke veldig overraskende, tre av målene til de helgule (hvite for anledningen) og står nå med 22 mål i årets OBOS-liga. Det er nesten et mål i snitt hver kamp, og sogningen er selvsagt strålende fornøyd med årets sesong. 

- Sesongen har gått over all forventning. Nå er det bare å avslutte med stil, og vi er klare for kamp på søndag, sa Fardal Opseth til GLIMT-TV etter at torsdagens treningsøkt var unnagjort. 

For på søndag kan nemlig Glimt fjerne all tvil. Slår Bjørkans menn Florø er det ingen teoretisk mulighet at de blir i OBOS-ligaen, og er dermed klar for Eliteserien 2018. 

Jeg er klar til å dra fram alt på søndag

— Kristian Fardal Opseth

Klare for fest

Mot Florø satt Fardal Opseth inn tre relativt enkle mål, men på den tredje scoringen dempet toppscoreren, noe uortodoks ballen ned med rumpa før han pirka inn scoringen. Sogningen gjentar mer enn gjerne bedriften mot Florø. 

- Jeg er klar til å dra alt fram på søndag, smilte toppscoreren til fungerende reporter Jonas Kolstad, og fortsatte: 

- Vi kan invitere til opprykksfest på søndag. Alle i garderoben er gira på å levere hjemme på søndag, så vi gleder oss til fest. 

En fest uten publikum kan vi ikke ha noe av, så vi oppfordrer alle med et gult hjerte å ta turen til Aspmyra, så vi kan skape en ordentlig fest! Kjøp billetter til kampen her! Vi sees!  

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 28.09.2017
Skrevet av: Carl Henning Biørnstad / FOTO: Kent Even Grundstad