Tre nye år som generalpartner

FK Bodø/Glimt og SpareBank 1 Nord-Norge er enige om en avtale som gjør banken til klubbens generalpartner de tre neste årene.  

Annonse:

– Vi er utrolig glade for at vi har kommet til enighet om en ny generalpartneravtale med SpareBank 1 Nord-Norge. Vi har skapt store opplevelser sammen de siste årene, og ser frem til å videreutvikle partnerskapet de kommende årene, sier Tom Steffensen, leder for marked og salg i FK Bodø/Glimt. 

– Bodø/Glimt er en av Nord-Norges sterkeste merkevarer, og en viktig del av identiteten til svært mange folk i Bodø, Nordland – og rundt omkring i landsdelen. Vi ser det som både riktig, viktig og verdiøkende å knytte vår merkevare sammen med Glimt, sier Trude Glad, konserndirektør for bedriftsmarked i SpareBank 1 Nord-Norge. 

Spiller ny podkastepisode! Hør 4-3-3 nedenfor: 

Hun legger ikke skjul på at klubbens positive utvikling gjør det ekstra gledelig å videreføre det gode samarbeidet.   

– Én ting er de gode resultatene på banen, med seriegull og store triumfer i Europa. Minst like gledelig er entusiasmen Bodø/Glimt har klart å skape i omgivelsene. Fullsatte tribuner og en by og region farget i gult er tydelige bevis på at Glimt har klart å vekke et engasjement. Den økte interessen for klubben gjør det naturligvis enda mer attraktivt å samarbeide med Glimt, sier Glad.  

 – Svært fornøyde

Det innebærer at banken har strukket seg litt lenger for å sikre seg tre nye år som klubbens hovedsamarbeidspartner.   

– Vi er enige om å holde innholdet i avtalen konfidensielt, så jeg kan ikke kommentere på konkrete beløp. Men det stemmer at den nye avtalen er bedre enn den forrige, sier Trude Glad.   

 – Vi er svært fornøyde med at vi har fått på plass en avtale som reflekterer veksten i vår kommersielle verdi. Det er også utrolig gledelig at SpareBank 1 Nord-Norge er helt sentrale i satsingene vi gjør som klubb, både topp, akademi og samfunn, sier Tom Steffensen. 

DSC00070 (1).jpg
Både FK Bodø/Glimt og Sparebanken er godt fornøyd med å fortsette samarbeidet. Foto: Vilde Hiller Rasmussen.

Ny bonus

I den nye avtalen er partene enige om noe nytt i sponsorsammenheng: En egen prestasjonsbonus knyttet til bærekraft.   

Konserndirektør Trude Glad smiler for videre samarbeid. Foto: Vilde Hiller Rasmussen.
Konserndirektør Trude Glad smiler for videre samarbeid. Foto: Vilde Hiller Rasmussen.

– SpareBank 1 Nord-Norge skal være en pådriver for bærekraftig utvikling i landsdelen vår. Bodø/Glimt er gjennom sitt Action Now-program også en slik pådriver. Med en egen bærekraftbonus ønsker vi å motivere Glimt til å videreutvikle og styrke dette arbeidet, og fortsatt ta grønne og bærekraftige valg, sier Glad. 

Prestasjonsbonus koblet til sportslige resultater er svært vanlig i denne typen samarbeidsavtaler. Prestasjonsbonus knyttet til bærekraft er derimot en nyvinning. Ordningen kan gi Glimt et millionbeløp ekstra i året, gitt at klubben leverer konkrete resultater. For hvert av avtaleårene skal Glimt og SpareBank 1 Nord-Norge bli enige om hvilke bærekraftstiltak som skal knyttes opp mot bonusen.    

 

Annonse fra Eliteserien: