Glimt-akademiet. Akademiet. Hjemmekamp 2019.

Tre spillere er klare for nasjonal talentleir

Hele tre spillere fra Glimt-Akademiet er blitt tatt ut til Equinor Talentleir.

Annonse:

Vi er glade for å kunne meddele at Glimt-Akademiet har tre spillere som er innkalt til NFFs nasjonale talentleir, også kaldt Equinor Talentleir. Talentleiren arrangeres i Sarpsborg 24.- 27. mars. 

Spillerne som er tatt ut er Isak Hammadou, født 2006, Mathias Blix Olsen, født 2007 og Jonas Dahlberg Strand, født 2008.

Leder for Glimt-Akademiet, Gregg Broughton, er glad for at guttene er en del av troppene som skal til Sarpsborg.

– Det er en fantastisk prestasjon og en god belønning for arbeidet de har lagt ned. Vi har nå en stor gruppe spillere med høyt potensiale både innenfor akademiet, og også i våre hospitantgrupper over hele Nord-Norge. Forhåpentligvis kan andre spillere la seg inspirere av uttaket, sier Broughton.

Ansvarlig for spillerutvikling i NFF, Håkon Grøttland sier til fotball.no.

– Tenk læring og utvikling når du er på denne samlingen. Tenk på hva du er god til.  Erfar og reflekter rundt hvordan dette står seg når du møter de beste i landet. Er det ting du må gjøre annerledes eller bedre? Greier du å ha dette fokuset underveis i samlingen, så har samlingen vært vellykket for din del. Det betyr at du har fått noen referanser som gjør at du kan utvikle deg videre når du kommer tilbake til klubbhverdagen din. Jeg gleder meg til å se alle i Sarpsborg, sier han til fotball.no. 

Jonas.jpg
Jonas Dahlberg Strand, født 2008
Isak.jpg
Isak Hammadou, født 2006
Mathias.jpg
Mathias Blix Olsen, født 2007

 

Annonse fra Eliteserien: