Treningskamp mot Silkeborg IF: – God harmoni

Albert Grønbæk og de helgule er klare for siste treningskamp på La Finca før laget vender hjem til Aspmyra og Bodø for å forberede seg til kampen mot Lech Poznan.

Annonse:

Etter snart fire uker i Spania er Glimt klare for sin siste kamp før årets første offisielle kamp mot Lech Poznan spilles på Aspmyra 16.februar. Torsdag ettermiddag er danske Silkeborg IF motstander, kampen har avspark kl.14.00. Kampen skulle opprinnelig blitt spilt på Pinatar Arena, men er flyttet til La Finca.

Kampen kan du se her (direktesport.no)

– God harmoni

Et fire uker langt opphold på La Finca nærmer seg slutten. I Spania har de helgule forberedt seg til det som skal skje senere i sesongen. Oppholdet har bestått av treninger, møter og sosial hygge. Før torsdagens kamp mot Silkeborg har de helgule så langt vunnet 1-0 over Viking, spilt uavgjort 0-0 mot Kalmar før det i forrige kamp ble et 4-3 tap mot danske Viborg. 

Glimt sin danske dreng Albert Grønbæk som kom fra danske AGF i fjor sommer er fornøyd med oppholdet på La Finca.

P8130793-2.jpg

– Jeg synes oppholdet har vært bra. Vi har en god dynamikk i troppen, og jeg synes at vi har en god harmoni som gjør at vi alle drar i samme retning. Det har vært veldig fint å være her så langt.

Dansk motstander

Midtbanespilleren Grønbæk som i fjor signerte en femårs-avtale med Glimt kjenner godt til dansk fotball og Silkeborg IF.

– Jeg har spilt mot Silkeborg IF siden jeg var ung, så jeg kjenner godt til klubben. De har noen gode spillere og det er et spillende lag. Jeg tror det blir en god kamp i morgen. 

Byen Silkeborg er en liten by som ligger 40 minutter unna Danmarks nest største by Aarhus. På torsdag står Silkeborg IF på motsatt banehalvdel. Klubben har så langt i den danske Superligaen vunnet syv, spilt tre uavgjort og tapt syv. Silkeborg IF ligger på fjerde plass, rett bak FCK København. Den danske Superligaen toppes av Nordsjælland.

Albert Grønbæk som har spilt flere sesonger i AGF har kjennskap til flere spillere på Silkeborg.

– Jeg har en tidligere lagkamerat i Søren Tengstedt som jeg har et godt forhold til. Lukas Klitten kjenner jeg også godt, og Sebastian Jørgensen fra U21, så det er mange spillere som jeg har et forhold til.

Kampen mot Silkeborg IF blir siste treningskamp før Conference League-kampen mot Lech Poznan på Aspmyra 16.februar. 
Kjøp billett til kampen her.

Se hele intervjuet med Albert Grønbæk her:

 

Annonse fra Eliteserien: