Illustrasjon.

Før kampen mot Sandefjord

- Kampen kommer som en konsekvens av treningen, sier trener Kjetil Knutsen.

Onsdag klokken 16:00 møter Bodø/Glimt Sandefjord til treningskamp på Marbella. Glimt, som siden forrige uke har vært på treningsleir på Estepona, har valgt å fokusere på selve treningen og ikke treningskampen.

- Vi har valgt å fokusere mer på treningskampene vi skal spille mot Start og Tromsø, så denne kampen mot Sandefjord kommer som en konsekvens av treningen, forteller trener Kjetil Knutsen. 

Sist gang Bodø/Glimt møtte Sandefjord var i 2015. Da tapte Bodø/Glimt  i første serierunde 0-3, men vant neste kamp 2-1. På kampen onsdag skal de som er friske brukes, og det blir et tilnærmet likt 11-lag som vi får se senere i Eliteserien.

- Spillerene som har vært skadet, men som nå er bedre, skal få lov til å prøve seg og komme inn i kampen. Vi ser på trening at det kommer positive effekter når de som har slitt med skader er tilbake. Det blir mer kvalitet og mer konkurranse på banen, forteller Knutsen.

Selv om treningskampen mot Sandefjord har havnet litt bak på prioriteringslisten, brukte Glimt litt av tirsdagskveld til på å se på motstanderen.

- Vi tror de skal spille 3-4-3, det er det de har innarbeidet. Sandefjord overrasket i fjor, men de er sårbare på en del områder. Det er der vi skal ta de, avslutter Knutsen. 

Bodø/Glimt stiller med følgende lag: 

Ricardo - Jacobsen, Bjørnbak, Moe, Bjørkan - Angel, Moberg, Saltnes - Evjen, Kupen Amor

Annonse fra Eliteserien: