Illustrasjonsbilde.

Før kampen mot Start

Etter onsdagens kamp mot Sandefjord, gjør Bodø/Glimt seg nå klare for den nest siste treningskampen før seriestart.

Trener Kjetil Knutsen er fremdeles fornøyd med hvordan 2-1-kampen mot Sandefjord gikk.

- Kampen på onsdag var vi godt fornøyde med. Mange spillere viser seg fram, og vi gjør en solid kamp med 11 målsjanser. Det eneste minuset er at vi ikke scorer flere mål. Men det er en fortjent seier, sier Knutsen.

Fokus på eget lag

På søndag møter Bodø/Glimt nyopprykkede IK Start. Etter å ha havnet på 2. plass i OBOS-ligaen tok de steget opp til Eliteserien sammen med Bodø/Glimt i fjor. Nå møtes lagene til kamp. De siste treningene fram mot treningskampen søndag har vært rolige, forteller Knutsen. 

- Vi må ha riktig belastning både før og etter kamp. Det er viktig å jobbe godt og stå løpet ut. Foreløpig har vi 90% fokus på oss selv, og 10% fokus på motstander.

Ulike innganger

I fjor møtte Bodø/Glimt laget to ganger. Det endte med 3-2 seier til Bodø/Glimt på hjemmebane, og uavgjort 2-2 på bortebane. Nå er det nye krefter i laget til Start.

- Start har fått økonomiske muskler og en del nye spillere. Vi har jobbet videre med mye av det samme som i fjor, og vi har derfor ulike innganger. 

- Så vil tiden vise hva som har vært mest lønnsomt og bra, sier Knutsen. 

Klare for kamp

Kampen spilles på Marbella søndag klokken 16:00. Knutsen er forberedt på å møte en bra motstander fra Eliteserien.

- Når motstanderen er et Eliteserielag er vi alltid forberedt på at vi skal møte et sterkt lag. Ingen i Eliteserien er enkle motstandere, avslutter Knutsen. 

Annonse fra Eliteserien: