Tom Dent.

Uavgjort for Bodø/Glimt 2

Det endte 1-1 mot LSK 2 i Norsk Tipping-ligaen.

Annonse:

Det var et relativt ungt lag som spilte kampen mot LSK 2 mandag ettermiddag, hvor blant annet en 15-åring, 16-åring og 17-åring startet. Trener Tom Dent er stolt over at laget i går tok poeng. 

- Vi hadde et ganske ungt fremste ledd og unge spillere på midtbanen. De fire bak og keeperen var litt eldre. Vi hadde bare 14 stykker tilgjengelig i troppen, av de ankom keeperen 45 minutter før kamp, da han hadde eksamen samme dag. Vi hadde en 03er som skulle spille sin første kamp i tredje divisjon, som reiste fra Lofoten på søndag, spilte kampen og dro opp igjen tirsdag morgen for å ha eksamen. Han har ikke trent med oss før, og mer med G16 til vanlig. I tillegg måtte noen av spillerne spille i andre posisjoner enn de gjør til vanlig. Så at kampen endte uavgjort og vi fikk med oss ett poeng, det ser vi på som et bonuspoeng, fortalte Dent etter kampen. 

- Det var likvel ikke en perfekt kamp. Vi er litt for ivrige når vi får ballen. Vi hadde noen perioder der vi tar ballen og er ganske flinke, men det er flere ganger der vi kaster bort ballen fordi vi stresser og er for ivrige, så vi kan fortsatt ta steg, forsatte Dent.

Lillestrøm 2 hadde flere sjanser enn Bodø/Glimt 2. Men Bodø/Glimt tok de sjansene de fikk, og de ledet 1-0 etter 37 minutter spilt, med et mål fra Martin Mjelde. 

- Martin var skadet siste del i fjor, og nå har han scoret tre mål i tre tredje divisjons kamper, og det er bra! Han har fremdeles mye han må jobbe med, men det viktigste for en spiss er å score mål, sa Dent. 

Han trekker også frem at de eldste spillerne som i går tok ansvar, noe treneren er stolt av. 

- I en slik kamp handler det ikke om hvor god du er som spiller. Det handler om lagarbeid, lagmijø, innsats, løsningssituasjoner på banen og evnen til å "stay in the game". Det var vi flinke på og fikk vist frem i går. 

- Neste steg på veien er å bli endre mer selvtillitt til å spille på bortebane, avslutter Dent.

Neste kamp er på hjemmebane. Søndag 26. mai klokken 14:00 møter Bodø/Glimt 2 Skjervøy til kamp. Da åpnes SNN-tribunen. 

Se høydepunktene fra kampen her:


Annonse fra Eliteserien: