Uavgjort i Bergen

Bodø/Glimt reiste til Bergen i håp om å ta tre nye poeng i OBOS-ligaen, men måtte helt ned i kjelleren for det ene.

Kampen mellom Åsane og Bodø/Glimt var den første kampen mellom de to lagene i historien, og det hele ender uavgjort.

Kampen starter rolig, og bød på få sjanser de første minuttene. Åsane var nærmest etter et par gode kombinasjoner etter drøyt åtte minutter. Det første kvarteret bar preg av en del feilpasninger og rotete spill fra gjestende lag fra Bodø.

Første skikkelige sjansen for Bodø/Glimt kom etter drøyt 20 minutter da Kristian Fardal Opseth enkelt spilte gjennom Trond Olsen. Lynvingen fra Lyngen løp fra alt og alle, men var ikke god nok i avslutningsøyeblikket og skøyt like utenfor. Herfra var Glimt mer med i kampen og noterte seg for flere gode halvsjanser utover i omgangen, men det var ikke nok til å ta ledelsen. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang kom Jens Petter Hauge inn for Joachim Osvold, og omgangen startet litt som den første. Åsane var frempå et par ganger, og blir etter fem minutter belønnet med scoring etter et innlegg fra høyre side. Minuttene etter scoringen bar preg av et glimtlag som ønsket seg fremover i banen, men ikke maktet helt å få til noe nevneverdig.

Mathias Normann ble liggende nede etter 57 minutter, og ble byttet ut med José Àngel. Klokka gikk uten at det var noen ting å skrive hjem om, og etter drøye 80 minutter gjorde Glimt sitt siste bytte for kvelden. Daniel Edvardsen gikk ut og Kachi kom inn.

Bodø/Glimt kom seg i andre omgang, men klarte ikke skape noe særlig før langt ut på overtiden. En corner fra José Àngel ender på hodet til Martin Bjørnbak som stanget inn utlikningen. Dermed ender det hele med ett poeng til hvert av lagene.