Håkon Evjen og  Jens Petter Hauge under kampen mot Haugesund på Aspmyra 2019.

Uavgjort mellom Glimt og Haugesund

2-2 stod det da dommeren blåste av kampen på Aspmyra.

Annonse:

Håkon Evjen og Jens Petter Hauge scoret Bodø/Glimts to mål, mens Kristoffer Velde satt inn ett mål for Haugesund, før Vegard Bergan scoret selvmål og kampen endte med poengdeling. 

-  Vi starter kampen veldig fint, og vi går opp i 2-0 ledelese. Da behøver vi egentlig bare å roe ned, kontrollere kampen og gå til pause med 2-0. Men, i angrepet etterpå slipper vi inn mål. Etter det synes jeg første omgang blir rotete. Jeg føler vi ikke får kontroll på kampen slik jeg ønsker, fortalte trener Kjetil Knutsen etter kampen. 

- Andre omgang blir lik. Det er mye frem og tilbake, litt rotete og upresist, og vi får ikke helt tak på det. Når vi blir ti mann blir det selvfølgelig en helt annen fotballkamp. Det er en utrolig meningsløs scoring vi slipper inn og da blir det ett poeng på begge lag, fortsatte Knutsen.  

Fredrik André Bjørkan fikk, som Knutsen nevner, to gule kort og dermed det røde kortet. Han måtte se resten av kampen fra sidelinjen. 

- Jeg har sett situasjonen om igjen og jeg synes den er streng. Fredrik André Bjørkan går inn for å prøve å ta ballen og han treffer en spiller i hofta og han er ikke borti foten hans, avsluttet Knutsen. 

Hør hva Erlend Dahl Reitan hadde å si etter kampen her: 


Annonse fra Eliteserien: