Berg og Saltnes etter uavgjort mot TIL

Det endte 1-1 i treningskampen mot Tromsø

Annonse:

Saken oppdateres

Bodø/Glimt tok imot Tromsø til treningskamp i nydelig vårvær på Aspmyra denne søndagen. Sola varmet nok mer enn kampen gjorde for de 600 som hadde møtt opp, for det var lenge mellom høydepunktene i dagens kamp. 

Et lite lysglimt kom det riktig nok på slutten av første omgang da Ulrik Saltnes dukket opp i etterspillet av et frispark fra Glimts høyrekant. Helgelendingen klemte til og sendte ballen i motsatt hjørne. Dermed ledet de helgule til pause. 

Moses hos Tromsø utliknet mot slutten av kampen etter at Tromsø presset med én mann mer på banen. Marius Høibråten fikk nemlig rødt kort etter en duell med en TIL-spiller like etter at han ble byttet inn. 

– Veldig nære å være gode

Saltnes ble Glimts eneste målscorer i dagens kamp, og er sånn passe fornøyd etter kampslutt.

– Vi er veldig nær å være gode i første omgang. Men det er helt konkrete ting som svikter litt. Vi justerer oss litt i andre omgang og er mye bedre, til vi får rødt kort. Da blir det ødelagt igjen, sier han. 

For det ble tøft å være 10 mot 11 for Glimt i solsteika på Aspmyra i dag. Marius Høibråten mistet ballen i en situasjon rundt 40 meter fra mål og rev ned motstanderen som var på vei gjennom. 

– Vi får ikke jobba med det vi ønska å jobbe med når vi måtte legge om etter at vi ble én mann mindre, sier Saltnes. 

Se hele intervjuet med Saltnes her:

Men han ser konkrete ting laget kan bli bedre på. 

– Vi har de konkrete svarene også, men vi trenger å øve, sier Saltnes, vel vitende om at det enda er tre uker til formen skal være på topp. 

– Rotete og dårlig fra vår side

Patrick Berg var heller ikke videre fornøyd etter treningskampen mot Tromsø, men ser også lyspunkter i det de presterte på banen. 

– Det var rotete og dårlig fra vår side, samtidig som vi viser potensial til mye bra. Vi sliter med å få ut det siste lille som gjør at vi skaper enda flere sjanser, sier Berg. 

Også han ser hva som må forbedres.

– Jeg synes ikke det er særlig vanskelig å sette fingeren på hva som går galt i dag. Vi er litt for utålmodig med ballen og synes vi gjør det litt for behagelig for dem. Vi går i de rommene de ønsker at de skal gå i, og da blir det for trangt for oss. Vi burde oftere slå motsatt, konkluderer Berg. 

Om tre uker er det alvor, da starter serien og det er nettopp Tromsø som står på motsatt banehalvdel. Både Berg og Saltnes er klare på hva som møter 9. mai. 

– Jeg vil tro det er tilnærmet samme lag som kommer i første serierunde. Gøy å endelig spille mot norske lag og foran 600 mennesker her på Aspmyra, sier Berg. 

Se hele intervjuet med Patrick Berg her:

 

Annonse fra Eliteserien: