Håkon Evjen i kampen mot Stabæk på Aspmyra 2019.

Uavgjort på Aspmyra

Det ble ett poeng på hjemmebane da kampen endte 3-3.

Annonse:

Det ble en spennende kamp på Aspmyra da Stabæk tok turen nordover. Glimt satt ballen i mål etter bare få minutter, men første omgang endte 2-1 til Stabæk. Da lagene kom utpå igjen etter pause, utlignet til slutt Glimt til 2-2, før Stabæk satt inn 3-2 og Glimt utlignet til 3-3 like før kampslutt. 

- Det var en intens fotball kamp. Jeg føler at vi får ekstremt dårlig betalt i dag, fortalte trener Kjetil Knutsen etter kampen. 

- Vi tar ledelsen 1-0 tidlig, men så glipper konsentrasjonen på 1-1. Det synes jeg er utilgivelig. Stabæk er to ganger i 16-meteren vår i hele første omgang og de scorer på at vi sover i timen. Det er 1-2 til pause, fortsatte han. 

- Da får vi testet oss i forhold til moral og det å klare å stå frem når vi krever det av alle mann. Det synes jeg spillerne leverer på.

- Det er en ekstrremt mariginal kamp mot en motstander som ligger lavt. Det er vanskelig. Men vi kommer til nok muligheter og selvfølgelig er vi skuffet over at vi ikke vinner. Når vi kommer under 2-3, så skal vi være glade for at vi kommer tilbake på 3-3. Vi kan ikke slippe inn tre mål i kampene, for vi kan ikke score fire/fem mål i kampene, det blir vanskelig, avsluttet Knutsen. 

Se høydepunktene fra kampen:


Amor Layouni scoret mål på straffe, og syntes Glimt egentlig hadde god kontroll. 

- Men vi mister sjanser og slipper inn enkle mål. Stabæk tar sine sjanser og scorer på de, det er det eneste de gjør bedre enn oss denne kampen, sa Layouni. 

- Vi må slutte å slurve defensivt og fortsette å sette mål, som vi gjør, men vi kan ikke slippe inn tre mål hjemme. Det må vi fokusere på til neste hjemmekamp, avsluttet han. 

Se intervjuet med Patrick Berg etter kampen:


Annonse fra Eliteserien: