Ungguttene viste seg frem i solid seier

Junkeren tok imot Glimt i et lokaloppgjør hvor ungguttene viste seg fram. Det var til tider en tettspilt kamp, men de gule vant til slutt en komfortabel seier.

Kampen startet med en stor sjanse da Normann fyrte av et skudd direkte fra avspark. Kun en god redning fra Junkeren-keeperen gjorde at det stod 0-0.

Etter den sjansen var det relativt rolig, med ingen store sjanser til noen av lagene. Det var ikke før i det 37. minutt at Glimt tok ledelsen ved Patrick Berg. Et fint angrep  med rundt 20 pasninger i laget endte med at Jacobsen ble spilt igjennom på høyresiden av sekstenmeteren av Mladenovic, før han så fant Berg i boksen som satt den kontrollert i mål.

Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-0 til Glimt.

Til andreomgang kom Jens Petter Hauge inn for Kristian Fardal Opseth og Niklas Antonsen inn for Daniel Edvardsen.

Andreomgangen startet med et mer aggressivt Junkeren-lag som presset mer på for scoring. Begge lag kom til noen sjanser uten at det ble noen mål. Etter 60 minutter spilt gjorde Glimt tre bytter, da Fredrik André Bjørkan, William Arne Hanssen og Joachim Osvold erstattet Thomas Jacobsen, Emil Jonassen og Nemanja Mladenovic.

Etter 73 minutter foretok Glimt igjen tre bytter, da Chooly, Vinje og Mikalsen erstattet Normann, Bjørnbak og Olsen.

Ikke før i det 83. minutt fikk vi servert kampens andre mål, da Osvold nydelig headet et fint innlegg fra Hanssen kontakt i mål.

Til slutt satt Hanssen spikeren i kista med et mål fra corner i det 88. minutt.

Dermed endte det 3-0 etter en solid opptreden av Bjørkans menn.

Alle foto:  Mikael Ytterstad

Publisert: 04.02.2017, oppdatert: 09.02.2017
Skrevet av: Adrian Skaar