Unik drakt til god pris

En spesialutgave av årets drakt lanseres til en god pris. Denne drakten blir svært unik.

Annonse:

FK Bodø/Glimt går en svært spesiell sesong imøte. For første gang i klubbens historie skal et historisk seriegull forsvares og Glimt skal forsøke å kvalifisere seg til Champion League. Det er litt av et år som venter oss.

Klubben befinner seg også i en spesiell situasjon når det kommer til årets spillerdrakt. Det er naturligvis ingen betydelige endringer på drakten. Den er fortsatt helgul. Det vil den alltid være. 

En glipp har ført til at årets hjemmedrakter har blitt forsinket, og Glimt vil derfor stille i en spesialversjon av drakten de første serierundene i påvente av at noen detaljer på drakten skal endres. Disse draktene er like stilrene, freshe og helgule som du er vant med. 

Draktene er laget i resirkulert materiale og kommer i et gratis bærenett med Glimt - og Action Now-logo.

"Limited edition"-drakten i salg nå

Denne "limited edition"-drakten kommer også for salg i vår nettbutikk til en hyggelig pris. Dette er med andre ord en unik mulighet til å skaffe seg et samleobjekt og en helt spesiell utgave av den velkjente Glimt-drakten til en god pris. 

IMG_7093 2 kopi
Gul og stilren, som alltid. Foto: Vilde Hiller Rasmussen.

Drakten er i salg allerede nå og kan kjøpes for bare 499,- ved å følge denne lenken.

 

Vår utstyrsleverandør og partner, Diadora jobber nå på spreng for å levere en ny versjon av drakten i månedsskifte mai-juni slik at spillerne våre i mesteparten av sesongen vil spille i den siste versjonen av drakten. Endringene dreier seg som sagt om detaljer i halsen. 

Årets bortedrakter forandrer seg derimot i stor grad, og det gleder vi oss veldig til å vise dere på et senere tidspunkt. 

Seriemester-bevis

Årets drakter, både "limited editon"- og orginalversjonen, er unik i Glimts historie. Aldri før har Bodø/Glimt spilt i en drakt med seriemesterlogoen på ermet. 

IMG_7089 2
Alitbox-logoen med gullskrift for å hylle fjorårets mestere. Foto: Vilde Hiller Rasmussen

Regjerende seriemester i Eliteserien har siden 2017 spilt med et gullmerke på høyre erme. Bodø/Glimt er naturlgvis intet unntak. Altibox-logoen er i tydelig gullskrift, med "seriemester 2020" skrevet under. Elegant og stilfult på svart bakgrunn. 

Denne logoen er sydd inn i stoffet og vil tåle både ville jubelscener på tribunene og noen runder i vaskemaskinen. Logoen er naturligvis også med på den ekslusive drakten Bodø/Glimt åpner Eliteserien 2021 med. 

Vi gleder oss til å ta i bruk årets drakter og kjempe om poeng på både hjemme- og bortebane, forhåpentligvis med helgule supportere på tribunene etter hvert. 

Annonse fra Eliteserien: