_DSC4148

UTSOLGT! Sesongkort 2023 😍

Det er ikke flere sesongkort for sesongen 2023 å oppdrive på Aspmyra

Annonse:

Det er en historisk dag på Aspmyra stadion. Torsdag morgen måtte FK Bodø/Glimt se seg nødt til å stenge sesongkortsalget for sesongen 2023 grunnet sprengt kapasitet. Det er første gang klubben står i en slik situasjon. 

Det er solgt rundt 4600 sesongkort på Aspmyra for sesongen som venter. Tallene er historiske. Dette betyr ikke at det ikke vil være mulig å kjøpe enkeltbilletter til kampene, som slippes torsdag klokken 12:00, men det er ikke lenger mulig å sikre seg fast sete og adgang til samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien 2023. 

– Vi ser oss nødt til å stenge sesongkortsalget fordi det kommer andre fordeler med et sesongkort. Sesongkortinnehavere har forkjøpsrett på en potensiell cupfinale og eventuelle Europa-cupkamper på Aspmyra. Dersom vi skulle gå langt i UEFA-turneringene vil bortelag og media ha rettigheter på en stor andel av billettene til kampene våre, sier Beathe Falch i arrangementavdelingen.

Glimt stenger altså sesongkortsalget for å beskytte forkjøpsretten til de som allerede har kjøpt sesongkort.

– Vi kan ikke selge flere sesongkort enn det antallet billetter vi garantert har tilgjengelig senere i sesongen. 

Ikke kjøpt sesongkort og vil på kamp? Torsdag klokken 12:00 slipper vi billetter til enkeltkamper i Eliteserien. KJøp billetter på glimt.no/billetter

Annonse fra Eliteserien: