UTSOLGT! Sesongkort 2023 😍

Det er ikke flere sesongkort for sesongen 2023 Ä oppdrive pÄ Aspmyra

Annonse:

Det er en historisk dag pĂ„ Aspmyra stadion. Torsdag morgen mĂ„tte FK BodĂž/Glimt se seg nĂždt til Ă„ stenge sesongkortsalget for sesongen 2023 grunnet sprengt kapasitet. Det er fĂžrste gang klubben stĂ„r i en slik situasjon. 

Det er solgt rundt 4600 sesongkort pĂ„ Aspmyra for sesongen som venter. Tallene er historiske. Dette betyr ikke at det ikke vil vĂŠre mulig Ă„ kjĂžpe enkeltbilletter til kampene, som slippes torsdag klokken 12:00, men det er ikke lenger mulig Ă„ sikre seg fast sete og adgang til samtlige 15 hjemmekamper i Eliteserien 2023. 

– Vi ser oss nĂždt til Ă„ stenge sesongkortsalget fordi det kommer andre fordeler med et sesongkort. Sesongkortinnehavere har forkjĂžpsrett pĂ„ en potensiell cupfinale og eventuelle Europa-cupkamper pĂ„ Aspmyra. Dersom vi skulle gĂ„ langt i UEFA-turneringene vil bortelag og media ha rettigheter pĂ„ en stor andel av billettene til kampene vĂ„re, sier Beathe Falch i arrangementavdelingen.

Glimt stenger altsÄ sesongkortsalget for Ä beskytte forkjÞpsretten til de som allerede har kjÞpt sesongkort.

– Vi kan ikke selge flere sesongkort enn det antallet billetter vi garantert har tilgjengelig senere i sesongen. 

Ikke kjÞpt sesongkort og vil pÄ kamp? Torsdag klokken 12:00 slipper vi billetter til enkeltkamper i Eliteserien. KJÞp billetter pÄ glimt.no/billetter

Annonse fra Eliteserien: