Tom Dent.

Vant over Skjetten

Det endte 5-2 da Bodø/Glimt 2 møtte Skjetten til hjemmekamp 4. mai.

Annonse:

Norsk Tipping-ligaen er godt i gang, og for Bodø/Glimt 2 har det vært en god serieåpning med to seiere og ett tap. Lørdag vant de 5-2 mot Skjetten. 

- Vi var litt usikre før kamp, da vi manglet noen spillere på grunn av cupkampen. Jeg er veldig imponert over de som kom inn. Espen Kristiansen, venstreback, spilte sin første kamp i tredje divisjon, og gjorde en super jobb. Nicolai Wårheim Moholt, midstopper, gjorde også en veldig god jobb. Det var en veldig profesjonell kamp og godt gjennomført, fortalte trener Tom Dent etter kampen. 

- Vi hadde flere muligheter til å score og ga ikke så mange sjanser til Skjetten. Vi hadde en god reaksjon da vi lå under 1-0. Det første laget som scorer kan skape trøbbel for det andre, fordi de har noe ekstra å spille for. Men vi snudde det til 2-1 før pause og etter pause tok vi fullstedning kontroll. Vi er rett og slett kjempefornøyd, fortsatte Dent. 

At det er et annet nivå i tredje divisjon, har spillerne fått kjent på.

- Vi spiller mot lag som vil vinne og det skaper en anerledes stemning på kamp, enn når du for eksempel spiller nasjonal G18, sier treneren. 

Men seks poeng så langt er Bodø/Glimt 2 fornøyde. 

- Det er kjempebra, men vi tar det ikke for gitt. Det er få av gutta som har spilt i tredje divisjon, og vi må lære sammen og ta hver kamp som de kommer. Vi må spille noen flere kamper for å virkelig se hva slags nivå det er i Norsk Tipping-ligaen, og ser hvor vi ligger og hva vi da eventuelt må gjøre, avslutter treneren. 

Neste hjemmekamp spilles lørdag 11. mai klokken 13:00. Da møter Bodø/Glimt 2 Harstad. GRATIS INNGANG FOR ALLE MED SESONGKORT, og for barn under 16 år. Vanlige billetter koster kroner 60,-, og kjøpes i døra. 

Annonse fra Eliteserien: