Vanvittig snuoperasjon sendte Glimt til semifinalen

Det så mørkt ut lenge, men så startet opphentingen.

Annonse:

Man skulle tro det var noen som kjørte en god gammeldags copy paste på Glimts hjemmekamper mot Viking. I fjor høst vant Glimt 5-4 etter å ha ligget under 2-4. I lørdagens kvartfinale havnet de helgule under både 0-2 og 1-3. Så snudde alt.

På stillingen 0-2 på Aspmyra tok lagene pause, og i den andre omgangen var Glimt revansjelystne. Nordlendingene spilte forsåvidt en god førsteomgang, men Viking scoret på begge sine første to sjanser. Dødelig effektive.

Runar Espejord reduserte for Glimt, før tidligere Glimt-spiller Lars-Jørgen Salvesen stanget inn 3-1-scoringen for Viking. Så byttet Kjetil Knutsen inn Nino Zugelj i det 66. minutt.

Fire minutter senere stod det 2-3 på resultattavla etter et flott langskudd fra sloveneren. Fem minutter etter det igjen slapp Hugo Vetlesen ballen til Zugelj. Alene med keeper gjør han ingen feil og lagene var på mirakuløst vis like langt.

Runar Espejord var også i form og sendte Glimt i ledelsen for første gang i kampen før Amahl Pellegrino økte like før slutt. 5-3 og Glimt er i semifinalen.

Etter kampen sendte vi direkte fra studioet vårt på Aspmyra, der blant annet Kjetil Knutsen, Hugo Vetlesen og Runar Berg oppsummerte kampen: