Ørjan, Elen, Tom, Berit og Ellisiv Action Now presse

Vårens store fotballturnering!

Molobyen Action Now Cup er endelig tilbake etter to år med restriksjoner!

Annonse:

22.-24. april arrangerer Bodø/Glimt tradisjonsrike Molobyen Action Now Cup for gutter og jenter i alder 6-17 år. Dette blir den første normale fotballturneringen utendørs i Bodø siden koronaen traff for to år siden.

Fotballfest hele helgen

Ørjan Berg, sammen med turneringsutvalget i Glimt er nå klare til å ønske over 100 lag velkommen til vårens store fotballturnering i Bodø. 

– Nå er det ingen restriksjoner, våren er på vei og alt ligger endelig til rette for ordentlig god turneringsstemning, sier Ørjan Berg som har ansvaret for cupen. 

Kampene spilles på Aspmyra Stadion, Aspmyra kunstgress og Bankgata kunstgress.

Sportsbaren i 3. etg på Aspmyra Stadion blir turneringshjertet med kafe og sekretariat gjennom hele helgen. Her blir det åpent for alle som vil komme innom for en kopp kaffe, en brus, og noe godt å bite i. Også i Bankgatahallen blir det kiosk med mat og drikke for alle som ønsker.

Fokus på bærekraft

Løvold Solution er én av tre medeiere i Molobyen. Ellisiv Løvold, leder marked-relasjon-utvikling, i Løvold Solution, forteller at budskapet i Action Now passer godt til visjonene for Molobyen, en helt ny bydel i Bodø bare et steinkast unna Aspmyra Stadion. 

- Ivaretakelse av barn og unges interesser står sentralt i utviklingen av den nye bydelen, sier Løvold. 

Molobyen Action Now Cup fokuserer på bærekraft og gode opplevelser for alle involverte.

– Vi er svært glad for det tette samarbeidet vi har med Molobyen Bodø som er med til å gjøre dette til en turnering med et svært viktig budskap. Vi kan alle gjøre en liten forskjell, og sammen er vi med på å spre budskapet om hvor viktig bærekraft er for alle, avslutter Berg

Påmelding finner du HER

Annonse fra Eliteserien: