34-DSC03560

Varm opp til kamp med Bodø/Glimt Gatelag

Lørdag 6. april klokken 13.30 spiller Bodø/Glimt Gatelag og Rana FK Gatelag kamp på Aspmyra Kunstgress.

Annonse:

Lørdag 6. april er det klart for vennskapskamp på Aspmyra Kunstgress. Dette blir en fin oppvarming til kampen mellom Glimt og Viking som spilles på Aspmyra Stadion klokken 18. 

Sist Gatelaget spilte kamp ble de invitert til Rana for å spille i Stålhallen.   Her ble de godt tatt i mot av motstanderne.

–  Energien og spenningen i forkant av forrige kamp var noe de aldri hadde kjent på før. I tillegg viste vi at vi kunne spille Glimt-fotball, selv om motstanderne fant veien til målet oftere enn oss. Vi skylder ikke på hverandre når vi taper en kamp, men den kampen kan man skylde på målvakten, siden det var jeg som stod i mål, ler trener for Gatelaget Cato Moan.

I Nordland er det store geografiske avstander mellom gatelagene. I dag er det kun Glimt, Rana og Mosjøen som har gatelag. Det går derfor lang tid mellom hver kamp som spilles. Gleden er derfor stor når lagene får tid til å møtes. 

– Det å få spille kamper gir oss motivasjon til å holde treningen i gang gjennom hele året. Gleden av å få spille fotball og møte andre lag er stor, forteller trener Cato Moen dagen før kamp.

Kampen mellom Bodø/Glimt Gatelag og Rana FK Gatelag spilles klokken 13.30 på Aspmyra kunstgress og vil bestå av to omganger på 20 minutter hver. 

14-DSC03410.jpg

Det er ikke bare fotballen som står i fokus når Gatelaget inviterer til kamp. Etter kampen vil begge lagene samles på NTG, før de sammen skal se A-lag herrer i sin første hjemmekamp i Eliteserien. 

Før hver eneste hjemmekamp arrangeres Trainers Lounge for alle trenere i ungsdomsavdelingen. Her kommer Eirik Kolstad og presenterer kampplanen. Også dette er spillerne på gatelagene invitert til å være med på denne dagen.  

– Vi ser frem  til en dag fylt med fellesskap, mestring og vennskap. Fotballen har en unik evne til å bringe mennesker sammen, uansett bakgrunn og historie. Denne lørdagen er intet unntak, og vi ser frem til å ønske våre venner fra Rana hjertelig velkommen til Bodø, sier trener for gatelaget, Cato Moan. 

Annonse fra Eliteserien: