Hospitanter Glimt-akademiet 2022.

Vellykket hospitering

I slutten av mai samlet 20 klubber seg på Aspmyra for hospitering.

Annonse:

68 spillere fra 20 forskjellige klubber rundt omkring i Nord-Norge. Klubbene som var representert var Hunstad FK, Nordstranda IL, Innstranda IL, Tverlandet IL, Mørkved SK, Gravdal UIL, Åga IL, Saltdalkameratene FK, Mosjøen IL, Svolvær IL, Kabelvåg IL, FK Mjølner, Sortland IL, FK Brage Trondenes, IL Morild, Finnsnes IL, FK Landsås, IF Kilkameratene, Stokmarknes IL og FK Bodø/Glimt.

Fredagen fikk spillerne utfordret sin kreativitet i mange 1 mot 1, 2 mot 2 og 4 mot 4-situasjoner. Lørdag gikk dagen til en formiddagstrening hvor fokuset var spillernes spilleforståelse, før det senere på dagen ble spilt kamper. Lørdagskvelden ble avsluttet med å se Champions League-finalen i Sportsbaren. Søndag ble helgen avsluttet med å spille cageball på Rapida Sportssenter.

- Vi er veldig glade for at så mange spillere tok turen til Bodø og ville være med, sier spillerutvikler i Glimt-akademiet, Raymod Rachid. 

- Å ha en arena hvor spillere fra ulike steder får mulighet til å spille med og mot likesinnede er noe vi ikke bare tror utvikler fotballferdighetene, men også det sosiale aspektet med nye kompiser. VI er imponert over at det finnes så mange ivrige spillere i vår region og hoper at vi kan gjøre mer av dette i fremtiden, avslutter Rachid. 

IMG_0648.jpg
Spente spillere som hospiterte hos Glimt.

 

Annonse fra Eliteserien: