Vender hjem for drømmejobb i Glimt

Rett etter studiene, for rundt ett år siden startet Ola Olsen sin egen bedrift i Tromsø. Nå vender han snuten hjem igjen for å bli fysioterapeut i Glimt.

Annonse:

Ola Olsen er nylig ansatt som fysioterapeut i det medisinske teamet til Glimt. Primært vil han jobbe tett opp mot Glimt-Akademiet, men er også åpen for å bidra der det skulle være behov. Olsen har fått kjenne på hvordan det er å jobbe i Glimt den siste måneden. 

– Jeg har fått prøvd meg i jobben én gang uka i rundt en måned. For å kunne takke ja til jobben ble jeg nødt til å legge ned min egen bedrift i Tromsø, så da ble det naturlig med en periode med overlapping. Likevel føler jeg meg godt kjent med prosessene i Glimt allerede, og jeg er blitt ekstremt godt tatt i mot, forteller han.

Olsen er utdannet fysioterapeut. Han studerte også bevegelsesvitenskap i Trondheim og hadde turnusen sin i Vesterålen. Etter studiene startet han egen bedrift i Tromsø.

– Å starte egen bedrift var ei svært god erfaring, men det var også krevende å være nyoppstartet midt i en pandemi. Likevel ville jeg ikke vært foruten. Det er selvfølgelig kjedelig å måtte legge ned noe jeg har jobbet såpass hardt for, men når man får mulighet til å jobbe i Glimt sier man ikke nei!

– Det var et brutalt møte

Da Glimt utlyste stillingen som fysioterapaut ble tanken om å flytte hjem igjen en realitet. 

– Jeg så annonsen på Facebook og dristet meg til å skrive en søknad. Noen uker senere ble jeg kalt inn til intervju med resten av fysio-gjengen, hvor jeg måtte presentere meg selv på engelsk. Det var et brutalt møte med gjengen, med det gikk jo overraskende bra! 

Som bodøgutt født og oppvokst på Mørkved, er han veldig glad for å være tilbake i Bodø. 

– Det er veldig gøy å begynne i Glimt når det er så mye positivitet rundt klubben. Jeg har skjønt at det satses ganske tungt, og ser frem til å bidra med det jeg kan, og ikke minst lære meg mye nytt! I påvente av å kjøpe leilighet med samboeren, har jeg flyttet inn på barnerommet til pappa, men så fort hun også kommer til Bodø begynner jakten på "drømmeleiligheten". 

Olsen har for det meste jobbet med eldre og er spent på hvordan det blir når han nå skal bruke kunnskapen sin på en vesentlig yngre aldersgruppe. 

– Det blir nok en utfordring å jobbe med unge, da det gjerne dukker opp problemstillinger som vekst og vekstrelaterte skader som må taes hensyn til. Ikke minst har disse mye som skjer i livet rundt familie, venner og fotballen. Det er et veldig spennende felt! Jeg har fortsatt mye å lære, og gleder meg til å jobbe med Mike (Brown) , Laura (Brown) og Bobby (Scarborough). 

Han har nå fått prøvd seg i Glimt i godt over en måned og har ikke angret. 

– Gjengen jeg skal jobbe med har tatt meg svært godt imot, alle jeg har møtt virker som veldig jordnære og hyggelige folk. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt allerede, og gleder meg til å bli bedre kjent med alle! 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: