Vi åpner opp mot Vålerenga – men aller først et stort takk

Nå kan vi sitte tett i tett og skulder ved skulder på Aspmyra igjen.

Annonse:

Endelig!
 

Sannsynligvis dagens mest brukte ord. Endelig! Endelig skal vi kunne sitte tett i tett på Aspmyra igjen. Endelig skal vi kunne klemme hverandre, juble sammen og synge av full hals. Fredag kunne regjeringen endelig fortelle at Norge åpner opp igjen. 

På søndag betyr det at vi kan fylle Aspmyra stadion igjen. 

Men aller først vil vi benytte anledningen til å takke alle sammen for samarbeidsviljen de siste 18 månedene. Det har ikke vært enkelt for dere, og det har opplevdes urettferdig og skuffende når man ikke har fått se Bodø/Glimt på Aspmyra. Spesielt i 2020 var det mange som ønsket å komme innenfor stadionportene for å se Glimt herje i Eliteserien. Dere har vist oss forståelse og tålmodighet gjennom et langt maratonløp.

Kjøp billetter her fra klokken 18:00

Vi vil takke dere for at dere har deltatt i dugnaden som nå har ført til at vi igjen kan åpne stadion. Men vi vil også be om en siste liten dugnadsinnsats fra dere. 

Norge åpner opp etter at vi startet billettsalget til kampen mot Vålerenga. Mange har allerede kjøpt billetter, og derfor vil vi ikke kunne flytte billetter som allerede er kjøpt til andre felt. Vi har verken tid eller kapasitet til å gjøre det før kampen mot Vålerenga. Fra og med neste hjemmekamp håper vi at alle sesongkortinnehavere er tilbake på sine faste og utvalgte plasser. Det gleder vi oss til. 

Slik blir det på søndag

Vi åpner opp hele stadion på søndag. Billettsalget starter klokken 18:00 i kveld, fredag. 

De som allerede har kjøpt billetter vil motta en mail fra oss i løpet av ettermiddagen. Noen vil få nye billetter enn det de allerede har kjøpt fordi vi har solgt annen hvert sete og store grupperinger vil nå komprimeres (dette gjelder ikke SNN og Havet)

Vi gjentar at du ikke kan flytte billetten din til et annet felt til denne kampen om du allerede har kjøpt billett. Vi ber igjen om forståelse for at vi ikke har kapasitet på nåværende tidspunkt til å rekke det innen kampstart. 

J-feltet og E-feltet på LNS-tribunen blir omgjort til free seating denne kampen. Dersom du har billett her anbefaler vi å være tidlig ute på søndag. 

Kjøp billetter her fra klokken 18:00

Annonse fra Eliteserien: