Emil Jonassen under Eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Brann på Aspmyra stadion.

- Vi blir farligere og farligere

Siste kampen før ferien endte med uavgjort mellom Bodø/Glimt og Brann. Kjetil Knutsen var halvveis fornøyd etter kampen.

Det endte 2-2 på Aspmyra, og Bodø/Glimt slo tilbake to ganger mot serieleder Brann. Etter kampen, kunne trener Kjetil Knutsen oppsummere kampen slik.

- Det er en bra fotballkamp med et høyt tempo som svinger. Vi er litt i trøbbel når vi kommer under mot Brann to ganger i kampen, for det er det laget i Norge som er best å holde på en seier. Jeg er litt irritert over måten vi slipper inn målet på, men så er det imponerende det guttene legger ned for å komme tilbake igjen. Jeg er sånn halvveis fornøyd, men det er mye bra. Vi begynner å se mer og mer vingspilll, og det er Kristian avhengig av for å score mål, så det er mye bra å ta med seg, sa Knutsen. 

Kristian Fardal Opseth setter inn to mål denne kampen, hvor beroligende er det for deg å se at han har skuddfoten på plass?

- Kristian er først og fremst best inne i 16. meteren, og det handler om at han blir foret med innlegg. Det er det som er positivt - at vi blir farligere og farligere på siden, og da kommer Kristian til å score mål, for der er han vanskelig å ta ut, fortsatte treneren.

Se resten av intervjuet her: 


Annonse fra Eliteserien: