- Vi er ikke gode nok i dag

Levanger tok med seg alle poengene etter å ha slått Glimt 3-1 i det som skulle vise seg å bli årets første hjemmetap.

Annonse:

De helgule hadde ikke tapt på hjemmebane før Levanger kom på besøk. En Robert Stene i fyr og flamme var det som skulle til for at Glimt gikk på sitt første hjemmetap i årets OBOS-liga. 

Trener Aasmund Bjørkan var naturligvis ikke fornøyd med null poeng mot Levanger.

- Det var en skuffende match, vi slipper inn for enkle mål, og vi klarer ikke å være gode nok i dag til å bryte ned et godt Levanger-forsvar. Det er surt, men sånn er det, sa han til GLIMT-TV etter kampen.

- Vi har nådd målet vårt

Etter at opprykket ble sikret forrige runde med seier over Florø, var det ventet at Bjørkan og Knutsen ville eksperimentere med laguttaket. 

- Vi har hatt en del skader og sykdom denne uken. En god del av de spillerne som har vært fast den siste tiden var utilgjengelig for hele kampen, også hadde vi noen som var utilgjengelig for deler av kampen. 

Aasmund Bjørkan la ikke skjul på at spillergruppen har vært eksemplarisk i år, og at det har spilt en viktig rolle i opprykkskampen. 

- Vi har nådd målet vårt. Vi har rykket opp, og vi har gjort en kjempejobb denne sesongen. Gruppen har vært fantastisk, så det var viktig at de som ikke har spilt så mye, fikk prøve seg nå. 

Jerv er neste motstander for Glimt

Glimt drar sørover til Grimstad neste søndag for å spille mot Jerv i sesongens tredje siste kamp. Jerv som gikk på en kjempesmell mot Ull/Kisa i dag, og tapte hele 7-1, kan vente seg et heltent Glimt-lag. 

- Vi skal fortsette å jobbe godt. Vi skal være godt forberedt til kampen mot Jerv, så vi får bruke neste uke til å legge en god slagplan, og se hvem som gir hundre prosent på trening, avsluttet han med.

Se hele intervjuet med Aasmund Bjørkan her:


Annonse fra Eliteserien: