Glimt vant toppkampen

Det endte 3-2 etter dramatiske sluttminutter på Aspmyra.

Etter 1-0-seieren mot Fredrikstad i serien, og 7-0 mot Fauske/Sprint i cupen, er Glimt igjen klare for å fortsette den fine formen videre.  De gule fra Bodø tar imot de gule fra Kristiansand til toppkamp på Aspmyra.

Glimt stilte med følgende lag:  Ricardo Friedrich - Thomas Jacobsen, Martin Bjørnbak, Marius Lode, Emil Jonassen - Jose Angel, Mathias Normann, Vegard Leikvoll Moberg - Patrick Berg, Kristian Fardal Opseth, Trond Olsen

Annonse:

Etter en ganske så frisk åpning fra begge lag, bølget det frem og tilbake etter 10 minutter spilt på Aspmyra. Med ett litt upresist skudd like utenfor mål fra Thomas Jacobsen ble det litt mer fart i kampen. Med flere overgangsmuligheter til begge lag tydet det på at det skulle bli spennende toppkamp i Bodø.

Videre inn i omgangen presset Start på med flere halvsjanser, og gjestene opparbeidet seg et trykk på Glimts banehalvdel uten å få utteling.

Etter 25 minutter kom scoringen fra Glimt! Hjemmelaget bygde seg fint opp på venstresiden, og et perfekt innlegg fra Trond Olsen som fant Moberg på bakerste stolpe. Midtbanespilleren gjorde ingen feil da han styrte kula bak en utslått Håkon Opdal.

Moberg tilbake i fokus etter en kjempesjanse. med ryggen mot mål fikk Moberg ballen, vendte opp og fikk fyrt av et godt skudd nede i venstre hjørne. Håkon Opdal fikk akkurat reddet og ballen gikk via stolpen og ut.

35 minutter inn i omgangen er Moberg tilbake igjen med et hodestøt og sendte Glimt opp i 2-0 ledelse! Moberg satt inn sitt andre for dagen etter en corner fra høyre og headet kula via tverrliggeren og i mål.

PAUSE

Andre omgang ble sparket igang  og Glimt gjorde ett bytte i pausen. Ut med Jose Angel og inn med Daniel Edvardsen.

10 minutter inn i andre omgang bølget det litt frem og tilbake, men Glimt la press på Start og fikk etablert stabilt trykk på sørlendingenes banehalvdel.

Etter 61 minutter kom reduseringen fra Start. Niels Vorthoren. Etter kraftig press fra Glimt kom Start til et angrep og satte inn reduseringen ved Niels Vorthoren.

Ny scoring fra Start. Like etter reduseringen kom utligningen fra Dany N´Guessan og det stod 2-2 på Aspmyra etter 67 minutter spilt.

Mot slutten av ordinær spilletid bølget det voldsomt frem og tilbake, Ingen av lagene klarte og etablere noe stabilt press og spenningen var intens.

ett minutt før ordinær spilletid var over fikk Glimt frispark i gunstig posisjon like utenfor 16-meteren. Martin Bjørnbak stod klar med høyreslegga og fyrte av en rakett av et skudd rett over hodet på keeper og i mål! 3-2 til Glimt!