-Vi gjør en bedre kamp

Det var ikke bare resultatet som gledet Vegard Leikvoll Moberg etter dagens seier i Tromsø.

Bodø/Glimt topper fortsatt OBOS-ligaen i ensom majestet etter at Tromsdalen ble beseiret 3-2 på TUIL Arena. Dette var Glimts første seier borte mot TUIL siden 2010 (da ble kampen spilt på Alfheim). 

I begivenhetens sentrum sto Vegard Leikvoll Moberg. Han fulgte opp forrige rundes to mål med en ny dobbel i dag. Se scoringene i videovinduet nederst i saken. 

- Det kjennes utrolig deilig. Det var fortjent og jeg synes spillet sitter bedre i dag enn sist. Det var godt å score to ganger igjen, sier han.  

Annonse:

Leikvoll Moberg var gjest i Glimtmagasinet forrige uke og fortalte at sist han scorte to mål i en seriekamp fulgte han opp med hattrick i runden etter. Det ble dessverre ikke hattrick i dag, men Leikvoll Moberg er uansett fornøyd med scoringene. 

- Nå har jeg snart dobla antall scoringer i OBOS-ligaen etter at jeg kom til Glimt. Jeg håper å fortsette der, men jeg tror ikke folk skal forvente at jeg scorer to i hver kamp fremover, gliser "leik". 

Banens beste

Vegard Leikvoll Moberg kjempet til kampens slutt og kunne kanskje notert seg for enda flere mål. Som lønn for strevet ble det både poeng og diplom. Glimt tok med seg tre poeng til Bodø, mens Leikvoll Moberg selv fikk et håndfast bevis på at ingen på banen gjorde en bedre kamp en han. 

- Det er ofte målscorerne som får disse prisene, så sånn sett er det fortjent. Utover det synes jeg vi gjør en god kamp, hele laget. Det var mange som kunne fått den i dag, avslutter han. 

Neste utfordring for Leikvoll Moberg og Bodø/Glimt er også på bortebane. Førstkommende lørdag står Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel.

Artikkelen fortsetter under videoen! 

Se videointervjuet med Leikvoll Moberg her: 


Første siden 2003

Bodø/Glimt har ikke funnet på TUIL Arena siden 2003 (3.runde i cupen, 1-2), og trener Aasmund Bjørkan var naturligvis fornøyd med resultatet. 

- Det var en deilig seier og en velfortjent seier. Vi gjør det litt spennende på slutten, men er det beste laget over 90 minutter og vinner sånn sett fortjent, sier han fra Langnes Lufthavn utenfor Tromsø. 

Aasmund Bjørkan spilte selv sist Glimt vant på TUIL Arena, men ledet i dag laget fra sidelinjen. Der fikk han se Leikvoll Moberg score to ganger, og Kristian Fardal Opseth ett. 

- Leikvoll Moberg har ikke overrasket meg. Han er massiv i boksen og vanskelig å ta ut. Det kommer til å bli mye mål og mye moro fra den kanten fremover, sier Bjørkan. 

Se intervju med Bjørkan her:Annonse fra Eliteserien: