Fredrik André Bjørkan i den grønne bærekraftsdrakten i bortekampen mot Odd i 2019. Action Now.

Vi lanserer Action Now-nettsider

I dag lanseres splitter nye Action Now-nettsider på 100 prosent bærekraftige servere.

Annonse:

Action Now er FK Bodø/Glimts bærekraftsatsing. Hele klubben er opptatt av FNs bærekraftsmål i den daglige driften. Alle avdelinger i klubben er rett og slett med på å ta "Action Now", gjennom små og store grep som gjør at vi går en mer bærekraftig fremtid i møte. 

Nå samler vi all informasjon, alle nyheter og nettverk på én og samme plattform. actionnow.no er en moderne og stilren nettside med fokus på bærekraft. Siden er enkel å navigere på og byr på spennende læring i form av tekst, foto og video. 

– Action Now-programmet vårt har på mange måter snudd om måten vi tenker og handler i ulike sammenhenger som klubb. Samtidig som vi gjør internt arbeid for å bli mer bærekraftige, inspirerer vi både enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner til å tenke i samme baner. Det å få samlet informasjon om hva Action Now er, hvilke "actions" både vi som klubb og våre partnere tar, og hvordan vi som enkeltmennesker kan bidra til å gjøre en forskjell - på ett og samme sted, føler vi nå er på sin plass, sier Tom Steffensen, som er leder for marked og salg i Bodø/Glimt. 

Mer enn en fotballklubb

FK Bodø/Glimt skal være mer enn en fotballklubb. Vårt Action Now-program er en viktig bidragsyter til dette. Programmet har tre klare mål: 

  1. Øke kunnskap
  2. Bygge sterkere lokalsamfunn
  3. Oppfordre til Action Now!
actionnowside1
Slik ser forsiden på de nye Action Now-sidene ut. Klikk på bildet for å komme til nettsiden. Foto: skjermdump

Den nye nettsiden kan bidra til å klare alle de tre målene, men det er nok det første målet den bidrar aller mest til. Nettsiden bugner over av informasjon om både tiltak, nettverk, kunnskapsdeling og kunnskap om bærekraftmålene.

– På actionnow.no vil du finne informasjon om hvordan vi som klubb jobber med å bli mer bærekraftige. Det handler både om de store og de små grepene vi gjør. Et par eksempler er at vi sorterer alt avfallet på stadion og har byttet ut plastposer til spillertøy med vaskbare tøyposer. 

En side for læring og inspirasjon

Mange har lagt merke til de grønne draktene Glimt har spilt med tre ganger de siste årene. I tillegg pryder Action Now-logoen ryggen vår. Dette er de to mest synlige symbolene på klubbens engasjement. 

– Det gjøres så mye annet også, både stort og smått. Vi har fått voldsom oppmerksomhet for Action Now, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det å samle informasjon om hva Action Now er, hvilke grep både vi og partnerne tar, og hvilke grep man kan bidra med er veldig viktig. Dette blir en levende side som man ønsker å besøke jevnlig – for læring og inspirasjon, sier Steffensen.  

Sett av litt tid til å klikke deg rundt på nettsiden, bli kjent med hva du kan gjøre for å gjøre planeten til et bedre sted å leve også i fremtiden og bli med å ta Action Now!

Annonse fra Eliteserien: