- Vi må ha trua på det vi holder på med

Målscorer Amor Layouni og kaptein Martin Bjørnbak sier laget skal fortsette å gi alt de neste kampene i Eliteserien.

Annonse:

- Jeg synes vi gjør en bra kamp, men vi får ett mål i mot oss, som gjør at vi begynner å stresse. Jeg synes likevel vi gjør det veldig bra, vi kommer tilbake i kampen. Det er veldig deilig. Vi burde ha vunnet kampen, men vi får nøye oss med ett poeng, sa Amor Layouni etter kampen mot Stabæk. 

Layouni satt inne det viktige 1-1 målet for Glimt. Til tross for at han ble målscorer, er Layouni ikke helt fornøyd med at Glimt ikke tok alle tre poengene. 

- Det er viktig for selvtilliten å score mål, og hjelpe laget. Men, man er likevel litt skuffet etter en sånn kamp hvor vi burde ha vunnet. 

Hva er det dere ikke får til? 

- Vi scorer ingen mål. Vi har sjanser, men vi får ikke ballen inn. Så slipper vi inn mål nesten hver kamp og da tar man ingen poeng. 

Layouni forteller at Glimt ikke er ferdig med å kjempe for poeng. 

- Vi må ta en kamp om gangen, og gå ut 110% i hver kamp, avslutter han.

Se hele intervjuet her:  


Kaptein Martin Bjørnbak oppsummerte kampen slik: 

- Jeg synes vi kom bra i gang, vi hadde god kontroll på Stabæk og de skapte ikke all verden, mens vi hadde en tverrligger i første omgang. Det var egentlige ganske daff første omgang. Det kom seg i andre omgang, der vi fortsetter å kjøre over dem. De ble fryktelig lave, også sendte de frem en god del folk og tok oss på en kontring som resulterte i 1-0. Det var vel ett av de første skuddene de hadde på mål. Etter det, så synes jeg vi klarte å holde hodet kaldt. Vi heiv oss ikke på noe frispark-kjør eller ble frustrerte. Vi holdt hodet kaldt, og det resulterte i at vi klarte å få en utligning til slutt. Det var sterkt av oss, sa kapteinen etter kampen. 

Amor Layouni setter inn 1-1 målet på slutten, hvor mye letter det på stemningen at det blir en scoring og at Stabæk ikke får med seg tre poeng fra Aspmyra? 

- Det kan vise seg å være livsviktig helt til slutt. Nå beholder vi samme avstand ned til Stabæk. Hadde du spurt før kampen, så hadde vi kanskje ikke vært fornøyde med 1-1,  men sånn som det blir er vi vel egentlig fornøyde med 1-1. 

Bare tre runder igjen av årets sesong. Hvordan skal du jobbe med laget ditt for at dere skal beholde plassen i Eliteserien? 

- Vi må jobbe sånn som vi har gjort i hele år. Hvis vi begynner å gjøre noe annet nå, så tror jeg vi er på villspor. Vi må ha trua på det vi holder på med, og da gjelder det å gjøre det samme bare enda bedre så får vi tre poeng neste helg, avslutter Bjørnbak. 

Se hele intervjuet her: 


Annonse fra Eliteserien: