- Vi skal stå løpet helt ut

Opprykket og seriemesterskapet er i boks. Nå skal Glimt avslutte sesongen med stil.

Annonse:

På søndag ruller seriefotballen i gang igjen på Aspmyra og Glimt står med begge beina godt planta i neste års Eliteserie. Etter en forbilledlig sesong så langt rykket Bodø/Glimt opp i forrige serierunde. 

Selv om opprykket er sikret er det fortsatt mye å spille for. Klubbens poengrekord står i stor fare for å sprekke. Poengrekorden på nivå to i Norge kan tangeres og Glimt kan sitte igjen med tidenes mestscorede spiller i én sesong på nivå to. Da må alt klaffe fremover. 

- Nå håper jeg at guttene er ferdig med feiringen. De har hatt noen fridager og så har vi trent okei denne uken her, sier trener Kjetil Knutsen og poengterer at det er noen usikre momenter før kampen. 

- Vi har hatt noen usikre spillere på trening denne uken, men vi kjørte en fartsøkt på fredag og det ser ut til at de begynner å nærme seg en kamp på søndag, sier han. 

Viktig kamp

Kampen mot Levanger på søndag blir viktig for de helgule. Nå skal sesongen avsluttes med stil. 

- Vi skal stå løpet helt ut. De fleste forventer kanskje at Bodø/Glimt er ferdig, men vi håper og ønsker å motbevise det, sier bergenseren. 

- Et veldig fysisk lag

Søndagens motstander, Levanger er et godt og robust lag. Skal vi tro Kjetil Knutsen og co har de ingen planer om å ta lett på oppgaven. 

-Vi kjenner Levanger godt. De er et veldig fysisk lag som vi er nødt å møte i krigen. Vi skal ta de på intensitet og balltempo. Det aller viktigste er å være mentalt klar for kampen. Hvis de er 100 prosent og vi er 90 er ikke det godt nok, påpeker han. 

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen i videovinduet nedenfor: 


Annonse fra Eliteserien: