Bodø/Glimt møtte Vålerenga på hjemmebane. Det endte 1-1.

- Vi skulle gjerne hatt seieren

Det ble ikke tre poeng på Bodø/Glimt da laget møtte Vålerenga til kamp.

Annonse:

Det ble poengdeling på Aspmyra under den store Folkekampen. Philip Zinckernagel sørget for at Glimt gikk opp i ledelsen etter tolv minutter spilt, men Bård Finne utlignet like før pause. Etter det, ble det ikke flere mål på Aspmyra denne sesongen. Bodø/Glimt står nå med 31 poeng på tabellen. 

- Det er synd vi ikke klarer å vinne kampen her på hjemmebane når vi ber opp til fest, sa Lode etter kampslutt.

- Jeg synes vi leverer en god kamp til tider, men vi klarer ikke helt å sette ballen i mål. Så blir det stillingskrig. Det blir fram og tilbake. Vålerenga bølger frem og vi får litt i mot, og så snur det seg. Det kan bikke begge veier. Jeg synes vi har en grei hjemmekamp, men vi skulle gjerne hatt seieren og sikret plassen i dag, fortsatte Lode.

Dere har flere sjanser, hvor irriterende er det at de ikke sitter? 

- Det er selvfølgelig irriterende, men det er sånt som skjer i fotballen. Vi får prøve å gjøre det bedre senere. Det er selvfølgelig kjipt når vi kommer i situasjoner og ikke klarer å utnytte de bedre, men sånn er det bare. Vi må klare å stoppe det målet vi får i mot, og offensivt så må vi klare å ta vare på sjansene bedre.

Rosenborg sikret seriegullet i dag, og det er neste motstander på Lerkendal. Hvor vanskelig blir det å møte de? 

- Det er klart det blir en vanskelig kamp, det er jo en lørdagskamp og jeg tror ikke de kommer til å legge seg noe nedpå av den grunn. De vil sannsynligvis feire med en seier hjemme og det får vi prøve å sette kjepper i hjula for. 

Hva tror du dere må gjøre for å ta knekken på de? 

- Vi må fortsette mye med det samme. Vi må krige de i senk og vise at vi vil det mer enn de. Vise at det betyr mye for oss å holde oss i ligaen, og klarer vi å krige de ut av posisjonene og vise at vi virkelig har lyst til dette her, så tror jeg vi kan ta det, avslutter Lode. 

SE INTERVJUET HER: 


Skuffende å ikke vinne

Kristian Fardal Opseth mente kampen burde vært vunnet av Glimt. 

- Det er ekstremt skuffende å ikke vinne. Vi spiller nok en god kamp, også er vi rett og slett ikke gode nok foran mål. Det straffer seg, fortalte han etter at dommeren hadde blåst kampen av. 

Vi ser at dere har mulighetene, dere har flere skudd fremfor mål, men det går rett og slett ikke. Hva er grunnen til det? 

- Det er jo ikke så lett å si. Det er rett og slett litt kvalitetene av det vi gjør foran mål som ikke er bra nok om dagen. Det er sånne ting vi må luke vekk hvis vi har lyst til å vinne kamper og sette de gigantiske sjansene, fortsatte Fardal Opseth. 

Han tror kampen mot Rosenborg lørdag 24. november blir en tøff kamp, men har ikke mistet motet på at det kan bli poeng. 

- Det er Norges beste lag, men jeg har trua på at vi kan reise ned og få med oss noe. I alle kampene vi har spilt i år, har vi ikke blitt spilt av banen og vi har hatt muligheter. Vi setter som sagt ikke sjanser. Vi er gode defensivt og slipper inn lite mål. Så vi har butta litt offensivt.  

Er det noe positivt å ta med seg fra denne kampen til Lerkendal? 

- Ja, vi spiller en god kamp igjen. Jeg synes vi skaper sjanser, så er det jo bare å begynne å sette de, så blir det fort mer poeng. 

SE INTERVJUET HER: 


Annonse fra Eliteserien: