Vi viser kvalikkampene mot Odd

I YouTube-serien "Kampene vi husker" har vi nå kommet til en virkelig godbit

Annonse:

Det var tidlig november 2007 og både Tippeligaen og Adeccoligaen var akkurat ferdigspilt. Odd hadde kjempet seg til kvalikkplass på det øverste nivået etter å ha vunnet de tre siste serierundene. Bodø/Glimt hadde en litt motsatt formkurve i Adeccoligaen. 

De helgule tapte sine tre siste kamper, men hadde likevel sikret seg tredjeplassen og var klare for kvalifisering. 

Odd var sett på som enorme favoirtter, og det var ytterst få som levnet nordlendingene noen sjanse i oppgjøret mott skienslaget. Men så feil kan man altså ta. 

For i "Kampene vi husker" på Bodø/Glimts YouTube-kanal ser vi i ukene frem mot seriestart tilbake på Glimts kamper fra historien vi virkelig husker. Fredag 19.februar klokken 15:00 "viser" vi det første oppgjøret mellom Odd og Bodø/Glimt fra november 2007. Vi lover en heseblesende opplevelse og mange kontroversielle dommeravgjørelser. Akkurat som vi liker det!

 

Ta returoppgjøret til lørdagskaffen

Når du har kost deg med Odd - Bodø/Glimt på fredag ettermiddag skal du få slippe å vente så lenge på returoppgjøret. Allerede lørdag morgen publiserer vi returoppgjøret.

Kampen i Bodø regnes fortsatt som "tidenes kamp" for mange i den yngre delen av Glimts supporterskare og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Gjennopplev eurforien fra 2007 på vår YouTube-kanal denne helgen!

Husker du da Bodø/Glimt smadret serielederne?

I forrige ukes "Kampene vi husker" viste vi oppgjøret mellom Bodø/Glimt og HamKam fra 2007. HamKam var suverene serieledere og Bodø/Glimt en aldri så liten underdog. Men det så ikke sånn ut på Aspmyra den augustdagen. 

Annonse fra Eliteserien: