Videre i cupen etter Nordås-hattrick

Bodø/Glimt gikk til slutt enkelt videre i cupen

Annonse:

Men det var ikke hele veien det så ut som en enkel kamp for de helgule. I den første omgangen sleit Glimt tungt med spillet til Rana og det var hjemmelaget som gikk til pause med ledelsen.

Ranas unggutt Nordeng forserte fremover på banen og slo ballen mot Råde. Veteranen dro elegant av Høibråten og gjorde ingen feil alene med Smits i Glimt-målet.

Dermed var det håp om cupbombe på Nye Sagbakken stadion for hjemmefansen ved halvtid.

Nordås-show i andre omgang

I løpet av seks magiske minutter i andre omgang løsna det virkelig for Bodø/Glimt. Lasse Nordås fullførte et flott Glimt-angrep da han trillet pasningen fra Axel Lindahl i mål fra kloss hold etter rundt 59 minutter på Helgeland.

To minutter senere ble vi vitne til en blåkopi av laget. Målet var så likt at jeg undertegnende trodde det var en reprise vi var vitne til. Men nei, Glimt snudde kampen på kort tid. Like etterpå var samme mann frempå igjen.

Sebastian Tounekti spilte gjennom Nordås som presset en ulykksalig Rana-spiller til å sette ballen i eget mål. 3-1 tl Glimt!

Så skulle det gå rundt ti minutter før Nordås fikk fullført hattricket sitt. Han fosset gjennom og ble felt alene med keeper. Rana blir redusert til ti spillere, mens Nordås fikk muligheten fra krittmerket. Ingen feil og 4-1 til Glimt etter snaue 80 minutter.

Det ble ikke flere mål i kampen og Glimt er videre til runde 2 i NM. Hvem vi møter der får vi vite på et senere tidspunkt. Kampen spilles neste helg.