Viktig info til deg som skal på 16.mai-kamp

Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld. Derfor er det viktig å få med seg dette

Annonse:

Aspmyra stadion er utsolgt under 16. mai-kampen mot Tromsø i kveld. Derfor blir det mer folk, mer trengsel og lengre køer enn du er vant med. For at alt skal gå så smidig som mulig har vi et par kulepunkter som kan være smart å få med seg. 

Kom tidlig – dørene åpner 16:30

Vi har valgt å åpne stadion 30 minutter tidligere enn vanlig for å spre innslippet utover et større tidsrom. Det har liten effekt om alle kommer femten minutter før avspark. 

Derfor anbefaler vi alle som har mulighet til å komme tidlig. Ikke bare for at det blir kortere køer og romsligere med tid, men også for at du skal få tid til å suge til deg alle inntrykkene på fotballens store festdag. 

Kle på deg noe gult

Når Tromsø står på motsatt banehalvdel er det viktig å vise at vi er stolte av fargene våre. De har valgt å stille opp i bortedraktene sine i slaget om Nord-Norge. 

Derfor oppfordrer vi alle som skal på Aspmyra i dag til å ta på og/eller med seg noe gult. La oss farge stadion i våre farger. 

Gratis inngang for russ

Vi slipper inn 300 russ gratis under kveldens kamp. Oppmøte for russ blir ved hjørnet mellom Havet- og LNS-tribunen. Der viser russen frem russekortet sitt og får med det gratis inngang på sørenden av Havet-tribunen. 

Tidspunktet for å hente gratisbilletter for russ blir mellom 16:30 og 17:00. Alle billettene som ikke er hentet innen 17:00 legges ut for salg på nett. 

Supportertog fra sentrum

J-feltet skal gå samlet fra sentrum og til Aspmyra. Alle som ønsker og har anledning til å være med er velkomne til å vandre sammen med likesinnende den korte veien opp til stadion. 

Toget går rundt klokken 17:00 fra Gulating. 

Åpen supporterbutikk

Glimt-shop er åpen hver kampdag og holder åpent frem til avspark. Her får du kjøpt alt du trenger for å farge Aspmyra gult når Tromsø kommer på besøk. 

Vi har dessverre ikke mulighet til å trykke drakter på kampdag. 

Annonse fra Eliteserien: