Viktig info til deg som skal på Intility

Det er ventet et imponerende antall Glimt-supportere til Oslo søndag ettermiddag. Les deg opp og ha en strålende dag i hovedstaden.

Annonse:

Det er i skrivende stund solgt rundt 900 billetter til bortefeltet på Intility stadion foran oppgjøret mot Vålerenga søndag klokken 17:00. 

Våre supportere møtes på Champ sportsbar ved Oslo spektrum fra klokken 13:00 og reiser samlet til stadion nærmere kampstart. Nedenfor finner du viktig informasjon fra Vålerenga, både for deg som reiser alene og sammen med et større følge. 

"

Kjære Bodø/Glimt supporter!

Denne informasjonen går til deg som har kjøpt billett på bortefeltet på Intility Arena, til kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt søndag 16.10 kl 17.00

Dette er viktig informasjon til deg som skal på kamp, og er ikke automatisert reklame-spam! Dersom du har kjøpt billetter til flere enn deg selv, er du ansvarlig for å formidle vedlagt informasjon.

Vi er imponert over billettsalget på bortefeltet, og ser frem til mye folk og god stemning på søndag. Her følger noe praktisk informasjon som vi ber alle sette seg inn i, for å sikre at arrangementet og logistikken til og fra stadion foregår på en trygg og god måte.

Ankomst til stadion

Alle Bodø/Glimt supportere skal ankomme fra nordsiden av stadion, da sørsiden fra Helsfyr og opp Innspurten er forbeholdt hjemmelagets supportere. 

Adresse:             Dronning Margrethes vei 17

Inngang:              6              Dørene åpnes kl 16.00

Ankomst via kollektivtransport fra sentrum

T-bane linje 5 mot Vestli. Gå av på Hasle, og følg veien mot Vallhall og videre til Intility Arena. (Se kart for gangtrasé her)

Buss linje 21 – Gå av på Vallefaret holdeplass – gå gjennom borettslaget og ut mot Vallhall

Parkering: Vallhall Arena: Det er begrenset med parkeringsplasser, så alle oppfordres til å reise kollektivt til stadion

image0032.jpg

Plassering på stadion

DNB-tribunen, felt 201/202 via inngang 6.

Hele feltet har safe-standing, og tre HC-plasser ved utgangen på feltet.

Det er åpnet ca 180 sitteplasser øverst på feltet, i tilfelle det er noen som ikke ønsker/kan stå under hele kampen. OBS! Dersom billettsalget overstiger 850 vil disse setene gjøres om til ståplasser iht. NFF sikkerhetsreglement.

image005.jpg

Det er kun på bortefeltet det er tillatt med bortelagets effekter. Man vil risikere å bli sendt tilbake av vakter/politi dersom man ankommer fra andre steder enn beskrevet over. Dette gjelder også etter kampslutt – alle bortesupportere må forlate stadionområdet via nordsiden.

Klikk her for å lese mer

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

Annonse fra Eliteserien: