Viktig informasjon til alle som skal på Zürich-kampen

Endelig blir det skikkelig Champions League-stemning på Aspmyra. Her følger viktig informasjon til deg med billett til begivenheten.

Annonse:

Glimt er klare for gruppespillkamp i Europa League på Aspmyra førstkommende torsdag. Det er stor interesse for kampen i byen og fylket vårt, og kampen ble utsolgt to ganger på kort tid. 

Det betyr at det kommer til å bli peise fullt på vår vesle stadion, og det kan være lurt å være godt forberedt, i alle fall om du har lyst å få med deg alt som skal skje. Møt opp i god tid, så du ikke står på utsiden når moroa begynner. 

Et annet svært viktig poeng med å komme tidlig er jo å kunne støtte guttene våre hele veien. Lite gir mer energi for de helgule enn å varme opp for et energisk og stappfullt Aspmyra før en viktig hjemmekamp. 

Vi lister opp noen kulepunkter for dere som har billett. Følg disse rådene, så blir det en artig kveld for hele byen vår. 

  • Vi åpner døren 90 minutter før kampstart. På torsdag betyr det at dørene åpner 19:30. 
  • Ha billetten din klar i døren, og dobbeltsjekk gjerne at det ikke er sesongkortet (for Eliteserien) ditt du skanner. Det kan fort gå i ball, så sørg for at du har riktig billett tilgjengelig. 
    • Sesongkortet du har fått for alle tre kampene i Europa vil fungere. 
  • Kom tidlig – det vil være kø når rundt 8000 mennesker skal inn på stadion
  • Følg med på politiets anbefalinger og ruter til stadion.
  • Aspmyra er stengt i fra onsdag til og med torsdag på grunn av forberedelser inn mot kamp. Dette gjelder også Glimt-shopen.
  • På kampdag er blir det Glimt-shop fra klokken 12:00 på utsiden av SNN-tribunen. Her vil også de første 500 Europa League-draktene bli lagt ut for salg. (Resten kommer snart, vi lover)
  • Inngangen til Havet-tribunen blir på sør-østre hjørne som tidligere europakamper (se kart nederst)
  • Kle deg i gult!

OBS! På grunn av Europa League-seremonien vil Barndomsminne fra Nordland blir spilt tidligere enn i Eliteserien. Vær tidlig ute. Vi kan ikke garantere at du er inne til kampstart om du kommer til Aspmyra senere enn 45 minutter før avspark.

På grunn av et avsperret område blir inngangene på hovedtribunen flyttet ut på siden. Det gjør at det kan bli en del kødannelser siden veldig mange skal inn på få innganger. Vi vil gjøre vårt aller ytterste for at denne opplevelsen skal bli så smidig som mulig. 

Gjør deg klar for en heidundrane fotballfest i Bodø. Still opp med iver, energi, tålmodighet og store smil så lover vi å møte deg med det samme! 

kart oppdatert.png

 

Annonse fra Eliteserien: