Viktig informasjon til supportere i Zagreb

Her kommer viktig informasjon for deg som skal på bortekampen mellom Glimt og Dinamo Zagreb

Annonse:

Onsdag kveld er det klart for returoppgjør mot Dinamo Zagreb. Her kommer viktig informasjon til deg som er i Zagreb og skal på kampen. Informasjonen er gitt fra Dinamo Zagreb til våre supportere.

OPPDATERT INFORMASJON FRA POLITIET

Vi har blitt gjort oppmerksom fra kroatisk politi at det ikke er lov å slippe inn mennesker på stadion med mer enn 0,5 i promille. De presiserer at det vil gjennomføres promilletest ved inngang, og nekte alle som er over dette nivået. Dette vil også i noen tilfeller kunne sanksjoneres av kroatiske myndigheter.

Det vil være mulig å hente billetter til kampen to timer før kamp, altså fra klokken 19:00. Billettene kjøpes ved inngangen (Entrance Budakova). Husk at du allerede må ha fylt inn skjemaet, for å kunne kjøpe billetter på stadion.

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 15.35.40.png

Sikkerhet

Alle som skal på kamp må ha gyldig billett og identifikasjon (pass eller ID kort). Dette må vises frem på etterspørsel av politiet eller vakter.

Besittelse og/eller bruk av fyrverkeri/bluss/pyroteknikk i Kroatia er straffbart og kan i verste fall føre til fengselsstraff.

Politiet anbefaler å ikke kjøpe billetter på det svarte markedet. Disse billettene er ikke registrert og vil ikke være en gyldig billett inn på kampen.

Glimt-supportere som blir funnet på et annet felt enn bortefeltet vil bli fjernet fra stadion.

 

Viktig informasjon til bortesupportere

Merk at dette er informasjon vi har fått tilsendt fra Dinamo Zagreb. 

1. Den sørlige tribunen er kun beregnet for tilreisende fans.
2. Du finner kiosker med mat og drikke inne på stadion.
3. Toaletter er ved inngangen til sørlige tribunen bak kioskene
4. Etter billettkontroll vil sikkerhetspersonell og politiet foreta en sikkerhetskontroll.
5. Det er ikke tillatt å medbringe følgende gjenstander (se bilde). 

Forbudte gjenstander (punkt 5)
Forbudte gjenstander (punkt 5)


6. Flagg og/eller bannere er tillatt under følgende betingelser:

  • Flagget eller banneret har en maksimal dimensjon på 200x100 cm.
  • Tekst, bilder, tegn eller andre symboler som uttrykker eller oppfordrer til hat eller vold basert på rase, nasjonal, regional eller religiøs tilhørighet er ikke tillatt på flagget og/eller banneret.
  • Flagg og/eller bannere har ikke lov til å vise meldinger som ikke er relatert til sport.

7. Et flagg og/eller banner bør på forhånd kunngjøres til klubben, og dets introduksjon og installasjon er godkjent av klubben. Kunngjøringen må skje 48 timer før kampstart. Kunngjøringen kan sendes til e-postadressen [email protected]
8. Inngang og visning av godkjent banner og/eller flagg skal skje minst 30 minutter før inngangen åpner.
9. Ethvert underslag med bannere og/eller flagg er forbudt. Dersom bruk av flagg og/eller bannere har ført til provisjon av ulovlig oppførsel eller bruken av samme har muliggjort utførelse av ulovlig oppførsel eller skjult gjerningsmennene til ulovlig oppførsel eller det er informasjon om at bruken av dem kan føre til ulovlig oppførsel, forbeholder klubben seg retten til å forby innføring av bannere og/eller flagget til stadion.
10. Hvis fans kommer til Maksimir Stadium og deres flagg og/eller bannere ikke oppfyller de nevnte betingelsene eller ikke har mottatt godkjenning fra klubben, vil slike flagg og bannere ikke kunne bringes inn på stadion. 
11. Bruk av megafoner og/eller høyttalere er tillatt på tribunen, men støynivået må ikke være høyere enn den offisielle høyttaleren på stadion. 
12. Bruk av megafoner og/eller høyttalere skal meddeles klubben før hver kamp, ​​og det samme godkjennes dersom de ikke har vært misbrukt tidligere. Kunngjøringen må skje 48 timer før kampstart. Kunngjøringen kan sendes til e-postadressen [email protected]
13. Bruk av megafoner og/eller høyttalere vil ikke være tillatt dersom det er mistanke om at det vil bli brukt til å begå ulovlige handlinger og dersom det har blitt brukt i tidligere kamper for å:

  • synge sanger eller lese meldinger hvis innhold uttrykker eller oppfordrer til hat eller vold basert på rase, nasjonal, regional eller religiøs tilhørighet; oppfordrer til vold eller hat mot en gruppe mennesker eller et medlem av en gruppe på grunn av deres rase, religion, nasjonale eller etniske opprinnelse, bakgrunn, farge, kjønn, seksuell legning, kjønnsidentitet, funksjonshemming eller andre kjennetegn.
  • fornærme innbyggere og forstyrre deres fred eller fornærme og fornekle borgernes moralske følelser
  • fornærme eller forringe statlige organer eller tjenestemenn under eller i forbindelse med utførelsen av deres oppgaver. 

14. Hvis fansen kommer til Maksimir Stadium og har en megafon og/eller høyttaler som ikke er godkjent, vil de ikke få ta den med inn på stadion. 
15. Personer som er påvirket av alkohol eller narkotika vil ikke få komme inn på stadion.
16. Bortesupportere kan bli holdt igjen etter kampen på grunn av sikkerhetsmessige hensyn. En slik prosedyre vil eventuelt bli annonsert over høytalerne.  

Annonse fra Eliteserien: