Vinn reise for to til Edinburgh

16. mai har du muligheten til å vinen reise for to personer til Edinburgh eller to billetter til Sting-konserten i Bodø Spektrum.

Egencia arrangerer direktetur mellom Bodø og den skotske perlen Edinburgh. Avreise fra Bodø blir 12. oktober og hjemreisen er satt til 15. oktober. Vil du være med på turen? Da bør du følge ekstra nøye med nå. 

Edinburgh er hovedstad og nest største by i Skottland etter Glasgow. Byen har vært Skottlands hovedstad siden 1437, og er nå sete for Skottlands parlament, som ble gjenopprettet i 1999. Både den gamle og den nye byen ble tatt inn på UNESCOs liste over Verdensarven i 1995.

Vinn billetter

For å ha sjans til å vinne reise for to til Edinburgh må du møte på Aspmyra 16. mai klokken 17:00. Da spiller Bodø/Glimt mot Ull/Kisa og vi stiller med pausekonkurranser med reise og konsert som hovedpremiene. 

Annonse:

- Hvert år setter vi opp 2 eller 3 direkteturer fra Bodø til en storby i Europa, vårens direktetur gikk til Bordeaux og nå til høsten flyr vi til Edinburgh. Når det gjelder kundene våre så ser vi at de ønsker å bruke mindre tid på transport og mer tid på reisemålet. Da vil direktefly være midt i blinken.

Vi har hatt direktetur til Edinburgh en gang før som ble en ubetinget suksess, derfor setter vi opp en ny direktecharter til denne vakre byen, sier Mattias Vestman, prosjektleder i Meetings & Events Bodø. 

En by som sjarmerer

Vestman er ikke i tvil om at bodøværingene kommer til å falle pladask for Edinburgh. 

- Jeg tror Edinburgh som by sjarmerer de fleste, både den nye og gamle delen av byen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden i 1995. Siden selve sentrum ikke er så stort er dette en perfekt by for en langweekend. Kombinerer man dette med litt historie, vakre bygninger, bra restauranter, shopping og whiskeysmaking for de som liker det, så har du noe for alle. 

For å melde deg på konkurransen må du klikke deg inn på våre Facebook-sider og tagge en venn du kunne tenke deg å reise med, da er du automatisk kvalifisert til neste runde. Før kampstart 16. mai trekker vi ut tre personer som skal delta i en finale på kunstgresset i pausen. 

Vinneren stikker av med reise for to personer til Edinburgh, mens andreplassen får to konsertbilletter til Sting i Bodø Spektrum. Personen som kommer på sisteplass i finalen går heldigvis ikke tomhendt hjem. To billetter til to valgfrie seriekamper på Aspmyra blir delt ut til bronsevinneren. 

Ikke til Aspmyra, men til Edinburgh?

Det er ikke alle som har muligheten til å delta i konkurransen, og det er i alle fall ikke alle som vinner reise for to til Edinburgh. Likevel er det ikke umulig å reise til den skotske hovedstaden. 

- Dersom du ikke vinner på Aspmyra på tirsdag er det ingen grunn til fortvilelse. Vi har fortsatt ledige plasser, sier Vestman og legger til; Bestill din tur nå!

For å bestille tur til Edinburgh kan følge denne lenken. 

Annonse fra Eliteserien: