A-lag 1

Brukermanual partnersider

Her er tips og råd for hvordan man bruker partnersidene på best mulig måte!

Annonse:

Her er en steg-for-steg guide for Glimts partnersider: 

Steg 1: Klikk deg inn på VÅRE PARTNERE øverst på hjemmesiden

Steg 2: Deretter, klikk på LOGG INN når du er inne på partnersidene 

*Om du lagrer passordet i nettleseren slipper du å logge på nytt inn hver gang. 

PS 12

Steg 3: Skriv inn brukernavn (e-post) og det passordet du har blitt tilsendt på e-post. Om du ikke har fått passord trykker du på «Glemt ditt passord?», markert på bildet under. Du får da tilsendt et nytt passord til e-postadressen du skriver inn. 

NB: Om en partner ikke har fått tilsendt login for sin bedriftsprofil, ta kontakt med Markus Fodstad - [email protected]

Partnersider 2

Steg 4: Nå er du inne på partnersidene. Om man ikke er logget inn, ser man KUN Bodø/Glimt sine PARTNERE, og PARTNERNYHETER. Er man logget inn kan man derimot også se PARTNERKONTAKTER, ARRANGEMENTER OG MARKEDSPLASS. Disse funksjonene er også noen av de mer spennende med de 'nye partnersidene'. 

Dersom man er markert som HOVEDKONTAKT for sin bedrift kan man opprette nye brukere for sitt firma, legge ut B2B-tilbud på markedsplassen mm. 

Hovedkontakt - partnersider

Steg 5: Når du er logget inn, trykk deg inn på ditt navn i høyre hjørne på menyen. Her kan du endre passord, legge til bilde og annen informasjon om deg. 

TIPS: For å få mest ut av sidene anbefales det å lastet opp et bilde, samt inkludere e-post, tlf. nummer, og eventuelle relevante sosiale medier (Twitter, Linkedin osv.). Hvis man feks. møter en annen partner på en kamp, et nettverkstreff eller lignende, er det fint å kunne finne tilbake til navn/kontaktinfo under partnerkontakter. 

Om man IKKE ønsker å ha kontaktinfo synlig kan man enkelt endre dette under 'mine samtykker'. 

Partnersider 3

LEGGE TIL NYE PARTNERKONTAKTER

Hovedkontakter kan også legge til nye partnerkontakter innad i sin bedrift. Dette gjør man inne på profilen sin under 'partnerkontakter'. Om en ny bruker også skal gjøres til hovedkontakt må man ta kontakt med [email protected].  

Partnersider 4

LAG EN PARTNERANNONSE 

En unik funksjon på disse sidene er at partnere kan komme med tilbud til andre partnere under MARKEDSPLASS. Her vil man ikke få pushet tilbud på seg, men det vil til enhver tid kunne ligge flere rabatterte tilbud fra Bodø/Glimt og andre partnere.

Her har man også muligheten til å legge inn en rabattkode, slik at man evt. kan spore hvor effektivt et slikt tilbud er. Markedsplassen er KUN synlig for partnere logget inn på Glimt sine partnersider! 

Når man er ferdig med å skape en partnerannonse, trykker man på 'send til godkjenning' nederst på siden. Glimt vil da se over at alt ser greit ut, for vi godkjenner annonsen. 

partnerannonse - glimt

OPPDATER DERES BEDRIFTSPROFIL

Alle HOVEDKONTAKTER kan oppdatere bedriftens egen profil. Her kan man legge til nytt forsidebilde, endre logo, endre på beskrivende tekst om bedrift osv. Vi har som regel lagt inn selskapsnavn, hjemmeside og logo. Det er derimot også mulig å legge til hvor lenge dere har vært samarbeidspartner, bransje, antall ansatte, besøksadresse (med link til Google Maps), postadresse, nettadresse, telefonnummer, samt link til kontoene deres på sosiale medier. Bruk bedriftssiden deres for alt den er verdt! 

PS: I Februar 2021 kom muligheten for å også legge inn link til en eventuell Youtube og Instagram konto. Fra før kunne man legge inn Facebook, twitter, Linkedin og Snapchat. Det er også mulig å skrive om hvorfor dere er partner med FK Bodø/Glimt.

INGRESS: Sidene tillater de tre øverste partnernivåene å skrive en ingresstekst. Her bes det om maksimalt 2 setninger.

FORSIDEBILDE: Dette bør være et høyoppløselig bilde, aller helst et kreativt bilde som forklarer hvem dere er og hva dere gjør. Alle anbefales å bruke dette for alt det er verdt. 

LOGO: Logo er lagt inn som standard. Det anbefales png. format (et transparrent bilde). Om dere ikke får til å sette inn en logo som ser optimal ut, kontakt [email protected], og vi kan hjelpe. 

OM PARTNER: Å forklare om sitt selskap under 'om partner' vil dere kunne gjøre bedriften enda mer synlig for andre partnere og andre i Glimt-familien. Merk at vi ønsker maksimalt 200 ord i teksen 'om partner'. 

rediger partnerside

Om det er spørsmål eller uklarheter ved partnersidene, ta kontakt med Markus Fodstad - [email protected]

Annonse fra Eliteserien: