NYTT TRIBUNENAVN: HAVET

Ka vi sku gjort uten stolan? Sku vi sotte på HAVET?

Annonse:

Du har kanskje sett det nye tribunenavnet vårt HAVET i øst, og dens helt nye motpart BYEN i vest?

Kjent og kjær tribune med nytt navn

Tribunen i øst på Aspmyra Stadion har nå fått et nytt navn – HAVET. I sammenheng med utbyggingen av Aspmyra i 2001 sto tribunen ferdig, sammen med hovedtribunen i sør som i dag er kjent som LNS-tribunen. Tribunene fyller altså 20 år i år! Og til 20-årsdagen sin har kortsiden fått navn etter havet, som vår bortedrakt og vårt nettverk for sjømatindustrien #actionnow14. Skiltene på baksiden av HAVET-tribunen er nemlig også deltakere i nettverket: NovaSea, Cermaq, AQS, Salten Aqua, NTS ASA, og JMJ Invest.

HAVET-tribunen på en fin sommerdag. På baksiden av tribunen ser man flere av aktørene i sjømatsnettverket #actionnow14 sine skilt. Nettverket fokuserer på bærekraftsmål nummer #14 - livet i havet. 
HAVET-tribunen på en fin sommerdag. På baksiden av tribunen ser man flere av aktørene i sjømatsnettverket #actionnow14 sine skilt. Nettverket fokuserer på bærekraftsmål nummer #14 - livet i havet. 

Tribunen er med på vår satsning for å sette fokus på å ta vare på havet, som nå har fått en fysisk plass på Aspmyra profilert av aktører som er blant de som kan gjøre aller mest for å utvikle bærekraftige løsninger for å utvinne havets ressurser på en ansvarlig måte. Daglig leder i Kvarøy Fiskeoppdrett, Alf Gøran Knutsen er kjent for sine bærekraftige løsninger innen havbruk. Han er stolt av deres bidrag i Glimt og i #actionnow14:

- Actionnow14 er ett fantastisk nettverk som samler fiskerinæringen som helhet til viktig dialog rundt den framtidige bærekraftige forvaltningen av havet. Våre ansatte føler en veldig stolthet av å se at de er med å bidrar til at Glimt kan løfte fram Nordland som en region hvor havnæringen er viktig, sier Knutsen. 

Et ansvar for å ta vare på havet

For det er nemlig det viktigste vi har. Gjennom treff i nettverket skal #actionnow14 ikke bare snakke om hva som har blitt gjort, men utrette en forskjell ved å bidra til positiv utvikling. Deltakerne skal utforske problematikk og utfordringer vi står ovenfor i dag, og inspirere hverandre til å ta grep. For hvis verden skal føs og nå vi skal FNs bærekraftsmål innen 2030, er det samarbeidet, utviklingen og troen på det at alle kan gjøre en forskjell som vil bære oss frem.

- Vi er avhengig av havet, og vår deltakelse i #actionnow14 skal bidra til å sette fokus på hvordan man kan jobbe med havet i et bærekraftig perspektiv. Havet er oss nært, og vi jobber selv med å sette et lavest mulig avtrykk på en planetens viktigste ressurser. Dette er en fells innsats der alle bør bidra, både bedrifter, idrettslag og privatpersoner, oppsummerer Jarle Solemdal, administrerende direktør i Salten Aqua.

Og videre skal vi til BYEN

Utover året skal vi også rette fokuset mot byer, lokalsamfunn, urbane sentre og frodige landskap – mot plasser folk er fra, kommer til og finner sin egen tilhørighet. Følg med videre!

 

Annonse fra Eliteserien: