KPMG

I Norge har KPMG rundt 1800 ansatte og partnere fordelt på 23 kontorer over hele landet. Vår sterke regionale tilstedeværelse er en styrke og er et klart konkurraansefortrinn for KPMG Norge.

KPMG Norge leverer tjenester gjennom de tre forretningsområdene Audit (revisjon), Advisory (rådgivning) og Tax/Law (skatt, avgift og advokattjenester).

Om KPMG

KPMG er mest kjent som:
Revisorer, forretningskonsulenter og advokater, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda, derfor har vi bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst i framtiden: cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi. Våre råd skal lønne seg, og de skal være tilpasset morgendagen, både for kundene våre og for samfunnet. Da gjelder det å ligge i forkant.

Å ligge i forkant er lønnsomt. Det er for eksempel bedre å sikre seg mot cyberangrep enn å rydde opp i etterkant. Vi vet, fordi vi hjelper til både før, under og etter kriser. Vi vet også at de selskapene som investerer i framtidens teknologi og lykkes med det grønne skiftet, ikke bare er med på å redde klimaet, de er også med på å skape morgendagens arbeidsplasser.

I KPMG våger vi å stille spørsmål, utfordre, vise nysgjerrighet og si ting rett frem. Kun da forstår vi kundenes utfordringer og muligheter fullt ut, og slik blir vi i stand til å gi bedre råd. Råd som ser mot fremtiden. Fordi på sikt er det det som lønner seg.

Lokalt i Bodø jobber våre revisorer, økonomer, rådgivere og forretningsadvokater side om side for å skape merverdier for våre kunder. Vi innehar den kompetanse du trenger, enten det gjelder regnskap, selskapsrett, skatt/avgift eller forretningsrelatert rådgivning.

Med oss på laget får dere en fremoverlent, entusiastisk og løsningsorientert samarbeidspartner som har ufravikelig fokus på kvalitet og ypperlig service.

Les mer om våre tjenester på https://home.kpmg/no/nb/home/tjenester.html

FAKTA