- Det er fint å møte alle de unge supporterne

José Ángel og Ricardo Friedrich deler sine erfaringer etter åpen dag på Aspmyra.

Det er ikke hverdagskost for både unge og gamle supportere, og få komme så tett på spillere og deres hverdag inne på Aspmyra stadion. Der man kunne man blant annet spille fotballdart, sekkeløp og andre aktiviteter. Les om den fantastiske dagen her.

En av de som koste seg den dagen var den brasilianske sisteskansen, Ricardo Friedrich. Han har vært med på lignende i Finland, men la ikke skjul på at det var et bra opplegg på Aspmyra. 

OBOS er hovedpartner for OBOS-ligaen og en veldig viktig bidragsyter til gjennomføring av dagen. Glimt ønsker å takke OBOS for en flott dag. 

- Jeg synes det er bra at folk får se våre daglige rutinger, og få et innblikk i hvordan ting foregår på Aspmyra. Vi får muligheten til å møte supportere og komme nærmere på de som er fremtiden til klubben, sier Ricardo med et smil om munnen. 

Ricardo gir også en viktig påminnelse på hva fotballen virkelig handler om og det som gjør sporten så fantastisk. 

- Vi må huske at vi spiller for fansen når vi tar på Glimt-drakten og det er fint å se hvor mye det faktisk betyr for alle barna som støtter oss. I tillegg er det fint å få møtt fansen på nært hold og få tilbakemeldinger. Jeg skulle ønske at jeg kunne vært der ute og hatt det gøy med dem, avslutter brasilianeren. 

Richardo Friedrich
En smilende Ricardo Friedrich er godt fornøyd med åpen dag på Aspmyra. FOTO: Marcus Vikse Johnsen

For José Ángel derimot så var dette en ny opplevelse for han. 

- Dette er første gang jeg er med på et arrangement som dette. 

I likhet med Ricardo, så skryter José av opplegget, og sier at det er viktig å komme i kontakt med fansen. 

- Det er fint for oss å få muligheten til å møte alle de unge og ivrige supporterne. Det er veldig bra for spillerne og det minner oss på at vi er sammen med fansen om dette, sier spanjolen. 

Jose Angel
José Ángel var også i godt humør etter et flott arrangement på Aspmyra. FOTO: Marcus Vikse Johnsen

Annonse fra Eliteserien: