Dette er Glimts nye styre

Torsdag 9.mars ble årsmøtet for 2016 avholdt, der det blant annet ble valgt nytt styre i klubben

Både spillere, administrasjon, frivillige og alle andre med tilknytning til klubben samlet på Aspmyra, var det igjen duket for årsmøte i Fotballklubben Bodø/Glimt. Her skulle blant annet årsrapporter og regnskap fra fjoråret godkjennes, og flere sentrale brikker i administrasjonen skulle takkes av. En av disse var Mads Torrissen, som skulle erstattes av Hege Leirfall.

Med enstemmig flertall for Hege Leirfall, ble Bodø-kvinnen altså valgt som ny styreleder i klubben. Leirfall får med seg tidligere styremedlem Berit Wilhelmsen som nestleder, og fire andre som styremedlemmer, i tillegg til ett varamedlem: 

Dette er det nye styret: 

Styreleder: Hege Leirfall

Nestleder: Berit Wilhelmsen

Styremedlemmer:

- Hans Austad (tidligere nestleder)

- Kristin Hammervik (gjenvalg)

- Trond Tidemann (ny)

- Monica Ahyee (ny)

Varamedlem: Ola Haldorsen (ny)

Annonse:

Årsmøtet kom også frem til at klubbens stiftelsesdato skulle endres. Dette forslaget kom på bakgrunn av historiske funn om klubben. Offisielt er Bodø/Glimt stiftet 19.september 1916, men det var før årsmøtet. Stiftelsesdatoen blir endret til 16.september 1916, og dermed er klubben tre dager eldre enn det man kanskje hadde trodd.

Det var også satt av plass til å hylle mannen med den dødelige venstrefoten, Trond Olsen. Trond nådde nemlig en milepæl, med 250 fullførte kamper for Glimt. Dermed ble det både blomster og pokal til mannen fra Lyngen. Vi gratulerer!   

Foto: Mikael Ytterstad 

Annonse fra Eliteserien: