En fantastisk dag!

I dag var det åpen dag på Aspmyra, og spillerne var med på å gjøre det til en uforglemmelig dag for de fremmøtte barna.

Når barna kom til Aspmyra fikk alle utdelt en fotball og en t-skjorte. Mens de unge supporterne ventet på at spillerne skulle bli ferdig med lunsjen sin, var det mange utfordrende aktiviteter å bryne seg på.

Glimt-helter var på plass

Det var ikke hvem som helst som stod på de forskjellige stasjonene og instruerte barna. Stig Johansen stod på minibanen hvor barna kunne spille tre mot tre og Jan Erik Bjerk ledet en teknikk og avslutnings-øvelse. Etterhvert kom A-lagspillerne ut på banen og de ble fort overfalt av barn som ville ha selfies og autografer. 

Trond Olsen og Kristian Fardal Opseth stilte seg ved fotballdart veggen hvor de fremmøtte skulle treffe nærmest mulig midten. Oppe i speakerbua satt Emil Jonassen, Daniel Edvardsen, Patrick Berg og Vegard Leikvoll Moberg. Der de hadde tatt på seg ansvaret med å være quizmastere for å teste ut Glimtkunnskapene til de unge Glimt-supporterne. Glimt-maskot Putte var selvsagt også på plass for å delta på selfies. 

Trykk her for å se bildeserie

Kapteinen frykter ikke at noen av barna tar plassen hans enda

Glimt-kaptein Trond Olsen var en av de første spillerne som kom ut av spillertunnelen. Venstrekanten var storfornøyd med oppmøte på Aspmyra.

- Jeg synes det er et veldig fint arrangement, det er fint å få møte både voksne og unge som tar turen hit i dag. Det er gøy at de får se hvordan vi har det i garderoben, og rundt i korridorene på stadion. Det er fint å gi spesielt barna, men også de voksne et innblikk i hvordan vi har det, sier kapteinen. 

Det var mange unge som fikk vist frem talentet sitt, men Trond Olsen frykter ikke at noen av barna tar plassen hans enda. 

- Nå har jeg akkurat kommet ut fra lunsj, så jeg har ikke rukket å se så mange enda. Men det må vell gå et par år til før de kan utfordre meg, sier lynvingen smilende. 

Annonse fra Eliteserien: