Bodø/Glimt - LSK

Se høydepunktene fra seierskampen

Bodø/Glimt vant 3-1 på Aspmyra i årets seriestart! Les kampreferatet fra kampen mot LSK og se høydepunktene her!

2 min. Glimt i angrep, og Bjørnbak setter ballen i nota men blir avblåst for frispark. Reprisen viser at LSK-spilleren skled, det skulle stått 1-0 til hjemmelaget!

14 min. Snøen laver ned på Aspmyra, og det er ikke mulig å se strekene på matta. Dommeren blåser og spillerne går i garderoben.

22 min. Det måkes over hele banen, traktor, ballgutter og vakter er i sving for å få kampen i gang igjen!

25 min. MÅL! Bodø/Glimt 1-0 Lillestrøm SK. Glimt i føringa etter at Kristian Opseth fortsetter scoringsformen sin!

Pause. Bodø/glimt går til pause med ledelsen, nordlendingene styrte store deler av første omgang.

46 min. Spillerbytte - Lillestrøm SK – Gary Martin ut. Kristoffer Odemarksbakken inn.

47 min. MÅL! Bodø/Glimt 1-1 Lillestrøm SK. Kanarifuglene utligner ved Thomas Lehne Olsen. Vi er like langt på Aspmyra stadion.

52. min. Lillestrøm SK har kommet mer inn i kampen nå

61 min. Gult kort! Frode Kippe drar på seg kampens første kort etter å ha holdt igjen en Glimt-spiller.

67 min. Gult kort! Jose Angel Jurado.

69 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt – Jens Hauge ut. Trond Olsen inn, spennende å se hva han kan tilføye.

69 min. Spillerbytte – Bodø/Glimt – Amor Layouni ut. Thomas Drage inn.

75 min. Kjempesjanse for Lillestrøm SK! Lehne Olsen kommer seg gjennom, men avslutningen går i nettveggen. Nære å gå i ledelsen der

79 min. Så kommer glimt med en stor mulighet. Moberg svever høyest i feltet på et innlegg, men Matic varter opp med en god redning.

82. min. MÅL! Bodø/Glimt 2-1 Lillestrøm SK. Brede Moe stusser ballen forbi Matic etter at godt slått frispark av Jose Angel. Bodøklubben i ledelsen nå!

88. min. MÅL Bodø/Glimt 3-1 Lillestrøm SK. Der sitter den igjen for Glimt! Kristian Opseth er umarkert å stanger inn sitt andre for kvelden.

89 min. Spillerbytte Lillestrøm SK – Mats Haakenstad ut. Simen Kind Mikalsen inn.

90 min. Spillerbytte Lillestrøm SK – Fredrik Krogstad ut. Moses Ebiye inn.

90+1 min. Spillerbytte Bodø/Glimt – Jose Angel Jurado ut. Patrick Berg inn.

90+1 min. Det er lagt til 3 minutter på Aspmyra.

Da er det slutt! Bodø/glimt vinner fortjent 3-1 etter snøkaoset på Aspmyra. Kristian Opseth blir avgjørende for kampen, og tre poeng.