Knepent tap for Godset

Bodø/Glimt spilte en god kamp mot Godset, men måtte til slutt se seg slått med sifrene 2-1.

Kampen mellom Bodø/Glimt og Strømsgodset i LSK-hallen i dag bar preg av to lag i tidlig sesongoppkjøring. Glimt spilte sin andre kamp i vinter, mens Strømsgodset spilte sin første.

Gjestene fra Bodø kom godt i gang i starten og hadde flere sjanser og muligheter til å gå opp i ledelsen. Blant annet var Endre Kupen og Håkon Evjen frempå et par ganger hver i første omgang uten at det ga uttelling.

Det gjorde det derimot for laget fra Drammen. Strømsgodsets Tokmac Nguen vant ballen høyt i banen og dro av Brede Moe som mistet fotgrepet mot underlaget. Tokmac plasserte ballen lekkert forbi Ricardo Friedrich og sendte de marineblå opp i ledelsen.

Like etter var det Lindquist som doblet ledelsen for Godset etter fint spill. Nok en gang ble det rotet litt i de bakre rekkene i Glimt og Lindquist kunne på lekkert vis chippe inn 2-0 for Godset.

Glimt fortsatte å spille bra, men slet foran mål. I andre omgang skulle det derimot blir de helgule som fikk uttelling på sjansene.

Andre omgang ble en cornerbonanza for Glimt. 12-4 i cornere ble resultatet, men de nyopprykkede nordlendingene fikk bare uttelling på den ene. Martin Bjørnbak dukket opp på bakerste stolpe etter en godt slått corner fra Amor Layouni. Kapteinen stanget ballen enkelt i mål.

Tross for flere gode muligheter for Glimt i kampen klarte de ikke å utnytte sjansene. Dermed endte det i et knepent 2-1-tap for Strømsgodset i årets andre treningskamp.

Glimt.no kommer tilbake med reaksjoner fra LSK-hallen.